Tao

Tao eli Dogventures Are You Talking To Me on naku kiinanharjakoira narttu joka on syntynyt 20.4.2016.

Tao on luonteeltaan aika "perusharjakoira". Hurjan seuranhaluinen ja leikkisä, mikä tietenkin ärsyttää välillä niin kissoja kuin Chiquitaakin. No mutta, ainakin laiskistuneet kastraattikissat saa nyt liikuntaa kun Tao juoksuttaa niitä kiipeilypuusta toiseen. Kissat kyllä nukkuvat Taon kanssa samassa pedissä, mutta Dahlia on ainoa joka "painii" Taon kanssa. Tai lähinnä Dahlia makaa lattialla ja Tao vetää sitä perässä kuin vanhaa rättiä. Jostain syystä Dahlia on muutenkin ihastunut Taoon ja tarjoaa sille hiustenpesupalvelua aika usein.

Yksi Taon hienoista piirteistä on se, että se ei ole tehty sokerista (niinkuin moni harjis on) eli se ulkoilee mielellään vaikka sataisi. Pakkasetkaan ei tunnu neitiä yhtään häiritsevän kunhan on asianmukaiset ulkovarusteet päällä.

Chiquita

Rekisterinimeltään KIMBELIRY, kutsumanimeltään Chiquita, muutti luokseni juuri kolme vuotta täytettyään eli marraskuusa 2015. Chiquitan alkuperäinen kutsumanimi (Kimmi) oli lyhennys rekisterinimestään, mutta mun oli muutettava se itselleni paremmin sopivaksi ;)

Chiquita on syntynyt 10.11.2012 ja on luonteeltaan avoin, seurallinen ja hauska simpsakka neiti. Siitä löytyy myös chihuahualle tyypillinen täpäkkä puoli ja niinhän sen kuuluukin olla :) Vieraita Chiquita rakastaa ja parkkeeraa pehvansa jokaisen syliin joka sohvalle tai lattialle istahtaa.