the GazettE pennut 4-viikkoisia vilistäjiä

Sunnuntai 20.7.2014 klo 16:42

4-viikkoisia jo... aika, ja tässä tapauksessa lomakin, menee aivan liian nopeasti.

Ensin Shiroki Yuutsu eli Shiroki josta EI saa kuvia silloin kun se on hereillä. Tai saa, mutta ne on lähinnä valkoisia karvasutteja vailla muotoa ja silloin tällöin saattaa saada jonkin hännänpään siihen mukaan. Näissä Shiroki on juuri heräämässä joten piti toimia nopeasti ennenkuin se herää kunnolla ja alkaa sättäämään ympäriinsä. Se ei paljoa pohdi maailman menoa vaan painaa menemään tukka putkella. Sillä on myös pesueen lyhyin pinna jos pitää olla paikoillaan. Tulee välillä mieleen muuan Bombo... Shiroki on siis ruskeatabbynaamio balineesi poika.

gaze_4vko_shiroki3.jpg

gaze_4vko_shiroki5.jpg

gaze_4vko_shiroki4.jpg

gaze_4vko_shiroki2.jpg

gaze_4vko_shiroki.jpg

Toinen balineesi poika Doro Darake no Seishun eli Doro joka saattaakin olla sinitabbynaamio. On loppujen lopuksi aika paljon vaaleampi kun Shiroki, mutta toisaalta, niin oli Himekin pentuna ruskeanaamio veljiään paljon vaaleampi. Eli tää on ruskea- tai sinitabbynaamio. Doro on myös rohkea vilskari joka on nykyään yleensä ensimmäisenä tutkimassa uusia asioita ja paikkoja. Tosin veljestään Shirokista poiketen, Dorosta saa kuvia, koska se pysähtyy välillä miettimään sen seuraavaa movea.

gaze_4vko_doro.jpg

gaze_4vko_doro2.jpg

gaze_4vko_doro3.jpg

Kolmantena ruskeatickedtabby itämainen pitkäkarva poika Tokyo Shinjuu eli Tokyo. Karmee kakara. Riivatun riiviö. Hirvee hulivili. Tokyo on vauhdikas riiviö joka pureskelee varpaita (kielloista huolimatta), roikkuu housun lahkeissa, juoksee emoaan karkuun kun tämä yrittää ottaa sen kiinni ja olevinaan yrittää jo kiivetä / hypätä sänkyyn. Kyyläsipä jo verhoakin siihen malliin, että "Tosta voisin ottaa kii...". Muut osaa jo käydä välillä vessassa, syödä ruokaa ja sukia itseään, mutta Tokyo ei kerkee kun on liikaa puuhaa. Tokyon kuvasarjan viimeisempänä kuvana se on kaikkein eniten itsensä näköinen. Kertoo jo paljon sen luonteesta...

gaze_4vko_tokyo3.jpg

gaze_4vko_tokyo4.jpg

gaze_4vko_tokyo2.jpg

gaze_4vko_tokyo.jpg

Viimeisenä ah niin i´hanan hurrrmaava Kagefumi eli balineesi tyttönen Fumi. Fumikin on hyvin toimelias ja juoksee vastaan poikien tavoin, mutta osaa myös pysähtyä miettimään. Doron miettimispysähdyksistä yleensä näkee, että sillä lyö välillä vähän tyhjää, mutta Fumilla on selvästi aina jokin ajatus siellä päässä kun se pysähtyy. Sillä on myös ihanimmat kissamaiset elkeet ja on välillä tosi lady. Neidistä löytyy myös tempperamenttia ja sisukkuutta. Kovasti on emonsa kaltainen. Myös ruokailumieltymyksiltään kuin emonsa; Märkäruoka ei ole vielä kelvannut, mutta raakalihaa kyllä mossotetaan mielellään. Rupesin eilen hämärässä Fumia tutkimaan ja ajattelin, että sekin on tabbynaamio ja niinhän se onkin kun isä ei kuulemma kanna yksivärisyyttä. Eli myöskin ruskeatabbynaamio :) Fumilla on jo koti näillä näkymin eli tyttönen on alustavasti varattu.

gaze_4vko_fumi_pose.jpg

gaze_4vko_fumi2.jpg

gaze_4vko_fumi.jpg

Fumin bravuurit:

gaze_4vko_fumi3.jpg

gaze_4vko_fumi_venytys.jpg

gaze_4vko_fumi_venytys2.jpg

Fumi ja Tokyo yhdessä. Fumilla taas sen tyypillinen virne naamalla...

gaze_4vko_fumi_ja_tokyo.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

3-viikkoiset mini-hirviöt

Lauantai 12.7.2014 klo 13:10

Himen hirviöt kasvaa kohisten ja ovat nyt 3-viikkoisia. Karkailevat jo pentupesästä, painivat ja huutavat. Kuvia kuvia :)

Shiroki Yuutsu. BAL n 21, ruskeatabbynaamio balineesi poika. Voi olla sininenkin, mutta epäilen koska on niin tumma. Shiroki ei ole enää mikään laiska pulla mikä vaan syö ja nukkuu vaan pojasta on kehkeytynyt jo nyt pieni seikkailijan alku. Tulee usein ulos pentupesästä ja protestoi kirkkaalla äänellä jos jokin ei mini-herraa miellytä. Tai no, mini ja mini... porukan isoin :D On myös hirmuisen nätti ja etsii mahdollisesti sijoituskotia.

3vko_shiroki.jpg

3vko_shiroki3.jpg

Doro Darake no Seishun. Myöskin BAL n 21 eli ruskeatabbynaamio balineesi poika. Ei hänkään enää laiska syömäkone, vaan veljensä tavoin karannut useaan otteeseen pentupesästä tutkimaan sen lähiympäristöä. Ei ainakaan vielä niin kova juttelija kun muu pesue ja äänikin on hieman hiljaisempi. Todella utelias varsinkin uusien äänien suhteen. Osaa myös jo sähistä <3

3vko_doro.jpg

3vko_doro2.jpg

Tokyo Shinjuu. OLH n 25, ruskeatickedtabby itämainen pitkäkarva poika. Lempilapsi :P Utelias, rohkea, touhukas karkailumestari. Kun Tokyo keksi ensimmäisen kerran poistua pentupesästä, niin on sitä sen jälkeen ollut vaikea pidätellä siellä. Siinä missä muut tutkailevat pentupesän edustaa, lähtee Tokyo seikkailemaan "pitkille" reissuille ja on valloittanut jo puoli huonetta. Tokyolla on hyvin samankaltaisia eleitä, ilmeitä ja ääniä kun ensimmäisen pentueeni Jodalla eli näiden pentujen emon veljellä. Etenkin ääni on samanlainen rätisevä, mutta vaativa kärinä kun Jodalla pentuna oli. Myös etsii sijoituskotia... ellen pidä sitä itse :D

3vko_tokyo.jpg

3vko_tokyo2.jpg

3vko_tokyo3.jpg

3vko_tokyo_suloinen.jpg

Tokyo ihmettelee leluhiirtä. Harmi etten saanut jälkikuvaa missä se singahti hiirtä kohti ja nuuski sitä.

3vko_tokyo_ja_hiiri.jpg

Kagefumi. BAL n, ruskeanaamio balineesi tyttö. Fumi on porukan pienin ja äänekkäin. Juttua tuntuu lentävän vähän joka asiaan ja äänikin on kirkas ja kimeä... varsinkin kuvaustilanteissa. Fumikin on karkaillut pentupesästä ja on balineesi veljiään hieman pidemmälle uskaltautunut, mutta ei ihan samoja matkoja kun Tokyo. Fumi on myöskin touhukas ja sillä on emonsa tapa kieriä selällään ja kellahdella kyljeltä toiselle. Pikku-neiti osaa olla myös hyvinkin tulta ja tappuraa kun sille tuulelle sattuu.

3vko_fumi.jpg

3vko_fumi_suloinen.jpg

3vko_fumi_sopo.jpg

Fumi peseytyy:

3vko_fumin_pesu.jpg

Fumikin ihmetteli leluhiirtä.

3vko_fumi_ja_hiiri.jpg

Tässä Fumi kaikista eniten omana itsenään:

3vko_fumi_pelleilee.jpg

Fumi ja Doro.

3vko_fumi_ja_doro.jpg

Fumi ja Tokyo "suukottaa". Taustalla keikkuu Shiroki lerppakorvineen.

3vko_tokyo_ja_fumi_pusu.jpg

1 kommentti .

The GazettE -pentue 1-viikkoinen

Lauantai 28.6.2014 klo 12:40

Pennut on nyt viikon ikäisiä ja on siis aika viikkoposeerauksen. Ja pennuilla on nyt myös nimet. Minä kun tykkään nimissä teemoista enemmän kun yhtenevistä alkukirjaimista, niin The GazettE tuntui sopivalta teemalta, koska se on mun yksi lempi bändeistä ikinä ja pentujen isän kutsumanimi on sopivasti Kai. Kyseisen yhtyeen rumpali on taiteilijanimeltään myös Kai. Tosin pentujen isän nimeä tuskin on valittu sen mukaan :D No mutta se siitä taustatiedosta, nyt kuviin :)

Shiroki Yuutsu. Ensimmäisenä syntynyt pentu on balineesi poika. Shirokilla on painoa tällä hetkellä 198g ja on laiska pullea syömäkone. Silmät ovat näemmä viime yön aikana alkanut avautumaan. Laiskan pullea Shiroki ei paljon vastaan pistä ja pojalla kestääkin hetki ennenkuin edes tajuaa että hänet on nostettu pesästä:

shiroki_1vko.jpg

shiroki_1vko_2.jpg

Doro Darake no Seishun. Toisena syntynyt vaikuttaisi myös pojalta, mutta en ole ihan täysin varma kyseisen otuksen sukupuolesta :D Balineesi joka tapauksessa. Doron silmät myös ovat hieman avautuneet yön aikana. Doro on aika ilkeä nimi suloiselle kissanpennulle, mutta se nyt vaan jäi sille... Voi raasua :D Myöskin laiska ja iso syömäri jolla painoa 192g

doro_1vko.jpg

doro_1vko_2.jpg

Tokyo Shinjuu. Kolmantena syntyi musta möykky. Hime puunasi pennun ja sen jälkeen otin kakaran punnitukseen ja sillä olikin raitoja. Eli isänsä tavoin ruskea ticked tabby itämainen pitkäkarva. Tokyon sukupuoli on edelleen arvoitus. Joka toinen kerta se näyttää tytöltä ja joka toinen kerta pojalta. Olkoon kumpi on, mutta pirun nätti kaveri kyseessä ja on nyt jo mun lemppari. Jos tämä kehitystahti jatkuu niin tulee hakemaan sijoituskotia. Tokyolla on painoa 197g. Tempoaa aika hanakasti vastaan kuvaus ja punnitus tilanteissa ja taistelee maitobaarillakin barbaarin elkein. Tapaus ;)

tokyo_1vko.jpg

tokyo_1vko_2.jpg

tokyo_1vko_profiili.jpg

tokyo_1vko_profiili2.jpg

Kagefumi. Viimeisenä muttei vähäisimpänä syntyi porukan pienin. Fumilla on painoa 185g ja tyttönen onkin äänekäs ja touhukas jo nyt. Fumi avasi ensimmäisenä silmänsä kokonaan ja möyrii jo ympyrää ja kiipeilee emonsa päällä pentupesässä. Fumi ei pistä hanttiin punnitus ja kuvaus sessioissa, mutta kiljuu senkin edestä. Jotenkin tuntuu, että tästä tyttösestä voi tulla aika vilkas ja äänekäs tapaus. Tätä onkin hauska kuvata, koska osaa poseerata hyvin ja erittäin hassusti välillä :)

fumi_1vko.jpg

fumi_1vko_2.jpg

Sitten Fumin hienoja poseerauksia:

fumi1.jpg

fumi2.jpg

fumi3.jpg

Fumin hieno tukka:

fumin_tukka.jpg

Shiroki ja Doro yhteiskuvissa:

shirokidoro.jpg

shirokidoro2.jpg

Hime ja Tokyo. Tosin Tokyo on aika tärähtänyt kuvassa. Surkea kamera kun on... Pitäisi kai panostaa parempaan, mutta niitä tärkeämpiä rahareikiä kun löytyy aina vaan.

tokyo__hime.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Juhannuspentuja

Sunnuntai 22.6.2014 klo 10:48

Hime synnytti eilen 21.6.2014 iltapäivällä neljä pentua joista kolme on balineeseja ja yksi itämainen pitkäkarva, ruskea ticked tabby. Balineesien värit selviää myöhemmin kunhan kehittyvät ensin. Ensimmäisen synnyttämisessä meni pitkään, mutta loput tuli helposti vaikka kaikki pennut oli syntyessään isoja. Pienimmän syntymäpaino on 94g ja loput 102-105g. Toistaiseksi pennut voivat hyvin, ovat äänekkäitä, erittäin liikkuvaisia ja hanakoita syömäreitä. Emokin voi hyvin ja syö hyvin aina kun malttaa lähteä pentujen luota. Pentujen isä on komea Noxx Ulises de la Cruz, ruskea ticked tabby itämainen pitkäkarva.

Se niistä lätinöistä, kuviahan te haluatte nähdä ;) Ensimmäiset neljä kuvaa ovat syntymäpäivältä ja syntymäjärjestyksessä. Seuraavat kuvat on tältä aamulta myöskin syntymäjärjestyksessä. Tässä niitä:

Pentu1

pentu1_synt.p.jpg

Pentu2

pentu2_synt.p.jpg

Pentu3

pentu3_synt.p.jpg

Pentu4

pentu4_synt.p.jpg

Pentu1

pentu_1_2.paiva.jpg

Pentu2

pentu_2_2.paiva.jpg

Pentu3

pentu_3_2.paiva.jpg

Pentu4

pentu_4_2.paiva.jpg

Sitten vielä yhteispotretti. Yksi pennuista oli harmittavasti väärinpäin tuolla keskellä niin näkyy vain häntä ja selkä :D

kaikki_pennut_2.paiva.jpg

2 kommenttia .

Ja niin Myrrha vastaa kun sille huudetaan

Lauantai 17.5.2014 klo 19:43

17.5.14_005.jpg
17.5.14_007.jpg
17.5.14_006.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Porsas

Sunnuntai 27.4.2014 klo 14:01

27.4.2014_010.jpg

1 kommentti .

URK 22.3.2014 ja 23.3.2014

Sunnuntai 23.3.2014 klo 18:27

Lauantaina oltiin Dahlian ja Myrrhan kanssa ja Dahlian tulos oli EX1, CACIB ja Myrrha vielä pentuluokassa EX1.

Sunnuntaina oltiin Himen ja Myrrhan kanssa ja Himen tulos EX1, CACIB ja Myrrha EX1.

Saatiin hyvät arvostelut, paikalla paljon kauniita kissoja ja mukavia ihmisiä. Onnea kaikille nominoiduille ja BIS -kissoille ja valmistuneille kissoille koko viikonlopulta, etenkin Vanulle ja Helille sunnuntaina! :)

Muutama kuva lauantailta Dahliasta. Kaikki kuvat Emilia Leino.

Ensin Dahlia Himen verhojen kera:

dahlia1.jpg

Vaikka Dahlian yritys olla poseeraamatta lainkaan oli kova, niin silti siitä saatiin räpsittyä onnistuneita otoksia :D

dahlia31.jpg

dahlia41.jpg

Myrrhan ensimmäinen näyttelypäivä meni järkyttyneissä merkeissä. Sunnuntain neiti oli jo rennompi. Kuvat ovat lauantaila ja kuvaajana Emilia Leino.

uusitulokas41.jpg

uusitulokas21.jpg

Sitten järkyttynyt katkarapu:

uusitulokas1.jpg

Tääkin pakko laittaa kun on niin hauska kuva:

uusitulokas31.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

SUROK lahdessa ja esittelynäyttely salossa

Maanantai 3.2.2014

Käytiin tammikuun lopussa SUROKin järjestämässä näyttelyssä lahdessa ja edustamassa oli mukana Hikaru. Lauantaina aamu alkoi kolmelta yöllä, koska menin bussilla lahteen. Olimme molemmat päivät siellä ja yövyimme Hikarun synnyinkodissa, Lindalle iso kiitos vieraanvaraisuudesta! Mukava viikonloppu oli ja Hikaru sai jälleen hyvät arvostelut. Lauantaina Rihova tosin oli sitä mieltä ettei Hikaru olekkaan creme ja suositteli väritestiä ennen avointa luokkaa. Ja testinhän mä teen, niin sitten on seuraavalla kerralla sanoa miten on asian laita ;) Sunnuntaina meillä oli Pocci joka oli mielenkiintoinen tuomari ja vaikutti myös siltä, että hän tietää mistä puhuu ja oli hyvin asiallinen, vaikkakin huvittunut Hikarun manboobseista. Hikarun isot plussat näyttää joka tuomareiden mielestä olevan koko ja ylipäänsä rakenne. Korvat (asento ja koko) saa myös aina hurjasti kehuja ja rypyt on kuulemma tosi hyvät. Isoin miinus on sen silmät mitkä se vetää kiinni jos on vähänkään vetoisaa tai tylsää. Eli mun pitäisi keksiä jokin keino millä silmät pysyisi auki näyttelyssä :D Yhden sellaisen lelun olen löytänyt mikä saa Hikarun silmät lautasiksi eli se sitten seuraavaan näyttelyyn mukaan. Tarkoitus olisi mennä salon näyttelyyn Hikarun ja ehkä muutaman muunkin kanssa. Tällä kertaa pystyin pidättäytymään enkä ostanut kamalasti tavaraa näyttelystä :D Sunnuntain ei onneksi tarvinnut mennä bussilla takaisin kotiin vaan saimme kyydin Miralta jolla oli mukanaan huutava ocicat ja hiljainen siperiankissa. Kiitos kyydistä :)

Hikarun tunnelmia näyttelypäivästä:

kuva0158.jpg

Eilen oli salossa eurooppalaisrenkaan järjestämä esittelynäyttely jonne päätin ottaa mukaan vaan mun "erikoisuudet" eli Dahlia, Hikaru ja Gabriel. Dahlia, koska se on hieman erikoisemman värinen. Hikaru, koska se on... no, se on karvaton kissa :D Gabriel, koska se edustaa vähän harvinaisempaa rotua. Oli hieman epätoivoinen olo miten pääsen paikalle kaikkien kantamusten kanssa, mutta onneksi kissarakas ystäväni lähti roudariksi mukaan ja hänen äitinsä (myös hyvin kissarakas) tarjosi kyydin niin ei tarvinut kävellä. Tämä onneksi oli lyhyt päivä verrattuna siihen mitä normaalit näyttelypäivät on. Näytelmä oli todella hyvin järjestetty ja porukkaakin näytti käyvän paikalla mukavasti. Kamerankin otin mukaan, mutta sen kans kävi niinkuin mulla yleensä eli en koskenut koko hökötykseen eli ei kuvia siltä päivältä :D

Kommentoi kirjoitusta.

Kouvolan reissu

Tiistai 12.11.2013

Kouvolassa oli 9-10.11 ERY-SYD ry:n järjestämä Drive-in näyttely. Itse en päässyt paikalle lauantaina, mutta siellä oli edustamassa Joda (Kasumi Henkien Kätkemä, BAL n) kotijoukkoineen ja hienosti poika edustikin saamallaan tuloksella EX1, NOM ja samantien myös BIS kun nelosilla oli vaan yksi tuomari.

Vielä kerran ISOT onnittelut Jodalle ja Jodan kotijoukoille!

Sunnuntaina olin itse paikalla Hikarun kanssa ja "aamu" alkoi aikaisin, koska jouduin nousemaan ylös kahdelta yöllä. Kamat kasaan ja puoli neljältä kohti linja-autoasemaa. Ensin salosta helsinkiin ja sieltä matka jatkui lahteen, josta sitten yhdessä Hikarun kasvattajan kanssa kouvolaan. Hikarulla oli heti aamusta ensin värintarkki ja DSP e 33 muuttui DSP e 09 33:ksi. Sitten alettiin odottelemaan varsinaisen arvostelun alkua. Odotellessa käytiin Tessalla valokuvauksessa ja sen jälkeen kahvia ja shoppailua. Paikalla oli kaiken kaikkiaan "huimat" viisi donia joista Hikaru oli viimeisenä ja poika pieni on vielä pentuluokassa. Kun laitoin Hikarun tuomaripöydälle, oli ensimmäinen kommentti "Aivan mahtavat korvat!" Ovat kuulemma juuri sen kokoiset kun kuuluukin ja asettuneet tismalleen oikeaan kohtaan. Arvosteluseteliinkin oli Paloluoma kirjoittanut EX  size & setting !! Hurjasti kehuja tuli myös rypyistä ja super pehmeästä ja lämpimästä nahkasta ja oikeastaan kaikki muu oli tosi hyvää, mutta nenän varressa saisi hieman enemmän olla painaumaa ja silmien ilme voisi olla avoimempi ja toivoi kehityksen tuovan ne tullessaan, mutta on kuulemma erittäin lupaava baby boy. Saimme samantien kutsun TP valintoihin ja sitä odotellessa tuli taas shoppailtua. Venäjänsinisten jälkeen alkoi TP valinnat ja kun pentujen vuoro lähestyi, bongasin meitä vastaan tulevan suklaisen burma tytön ja ajattelin, että voidaankin lähteä samantien takas kotiin :D Kyllä se Paloluoma kovasti valinnoissa Hikarua taas kehui, mutta 4kk burma neito oli nätimpi kun muut (aikuisetkaan) rotunsa edustajat, joten pieni suklaaunelma meni paneeliin ja me päästiin Hikarun kanssa kotimatkalle. Kaiken kaikkiaan ja kaikessa uuvuttavuudessaan reissu oli tosi hieno ja olen erittäin onnellinen Hikarun hienosta arvostelusta ja siitä miten rohkea poika oli vaikka näyttely oli pikku-miehen ensimmäinen. Ja tietenkin on myös aina mukava bongata tuttuja ja vaihtaa kuulumisia muiden samanhenkisten kissaihmisten kanssa. Seuraava näyttely meillä onkin sitten TUROK ja molemmille päiville ollaan menossa. Hikaru tulee la ja su ja Hime tulee sunnuntaina. Sunnuntaina paikalle pölähtää myös Bombo (Kasumi Kurenai no buta, BAL b).

Kommentoi kirjoitusta.

Hikaru valloittaa

Sunnuntai 27.10.2013 klo 14:12

On valloittanut jo koko huushollin ihan muina miehinä. Eipä se mitään osaa pelätä, mutta fiksu on ja antaa tilaa ja kunnioittaa vanhempia laumanjäseniä. Didier ja Hime odotetusti otti Hikarun vastaan säyseästi ja uteliaasti, kun taas Gabriel ja Dahlia omalla tutulla "toi ottaa mua päähän!" -tyylillään. 

The Conqueror

27.10.13_001.jpg

27.10.13_002.jpg

OMG, mikä karva-mörkö toi on...?

27.10.13_003.jpg

Pieni pussirotta

27.10.13_005.jpg

27.10.13_006.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

The naked one

Maanantai 21.10.2013

Laumaan saapui uusi kissa. Pentu pieni on 14-viikkoinen ja asuu vielä toistaiseksi makuuhuoneessa. Muihin tutustutaan pikkuhiljaa kunhan "ensijärkytys" on ohi ja hieman kotiuduttu. Ei tää tapaus tosin kovin järkyttynyt ole ollut, normaalia kodinvaihto stressiä tietenkin hieman havaittavissa. Vartti meni siitä kun boksin avasin niin mini-jätkä kiersi tutkimassa makuuhuoneen, kävi vessassa, söi ruokaa, leikki leluilla ja tuli peiton alle nukkumaan. Erittäin touhukas, utelias, rohkea ja ennenkaikkea sosiaalinen pikku pakkaus.

Rotu on don sfinx, nimi DonAmen El' Nino ja väri cremenaamio valkoisella. Valkoista ei tosin ole rekisterikirjassa, koska ryökäle pimitti valkoista väriään kunnes oli rekattu jo :D Valkoisen määrä on vielä hämärän peitossa, koska niistä valkoisen rajoista on tosi vaikea sanoa mistä ne alkaa ja mihin loppuu. Poitsu on ilmoitettu ery-sydiin sunnuntaille ja myös  värin tarkkiin niin ehkä saadaan jonkinlainen vastaus siihen ;)

Kutsumanimekseen jätkä sai Hikaru. Ja tässä on Hikaru:

hikaru_ruokaunilla.jpg

hikaru_nukkuu2.jpg

Hikaru leikkii

hikaru_ja_huiska2.jpg

Ja pysähtyy hetkeksi miettimään

hikaru_ja_huiska3.jpg

Hikaru heräsi päiväunilta katsomaan Karvinen -elokuvaa

hikaru_ja_karvinen.jpg

2 kommenttia .

R.I.P MANA

Sunnuntai 8.9.2013 klo 10:45

MANA nukkui pois viime yönä. Emo voi jo hyvin, vaikka alkuun pikkuistaan kovasti etsikin.

1 kommentti .

Milla-Magia vai Matti-Magia

Torstai 5.9.2013 klo 11:45

Heh, Milla saattaakin olla Matti... En osaa päättää kun ei ole vertailukohdetta :D Mä edelleen kuitenkin väittäisin sitä tytöksi... Mutta jos se onkin poika niin ei se voi olla Milla-Magia, joten päätin vaihtaa tämän alkunimen. Mustan hurjimuksen virallinen nimi tulee olemaan yksi parhaita kissan nimiä ikinä joten vaihdoin kutsumanimen sellaiseen mikä käy sekä pojalle, että tytölle ja pysyy teemassa.

Hyvät naiset ja herrat; Acousticat's Hellraiser aka MANA!

mana3.jpg

MANA vaikuttaa olevan jo pienestä asti hyvä poseeraamaan. Ikää on kohta 3vrk.

mana1.jpg

mana2.jpg

mana_lahikuvassa.jpg

Musta-MANA osaa olla myös pikku-piru ja illistelee kameralle:

manan_kieli.jpg

MANA osaa myös leikkiä minipossua:

minipossu.jpg

MANALLA on hieno profiili, harmi ettei vahva leuka näy tässä:

profiili.jpg

MANALLA on myös hienot korvat:

takaraivo_ja_korvat.jpg

2 kommenttia .

Milla-Magia

Tiistai 3.9.2013 klo 14:16

Dahlian ainokainen musta pieni 65g syntymäpainoltaan oleva rääpäle syntyi iltasella 2.9.13 ja sai kutsumanimekseen Milla-Magia. Ainakin toistaiseksi kun mielestäni se on tyttö :D Varsinainen nimi tulee olemaan jotain ihan muuta ja tämähän on Acousticat's -kissalan pentu.

Paino ei ole lähtenyt nousemaan toivotunlailla ja aamuun mennessä se olikin jopa hieman laskenut. Maitoa tulee emolta hyvin ja imuvoimaa näyttää olevan kohtalaisen hyvin ja kun emo kävi hetkeksi pois pentuhuoneesta niin punnasin Milla-Magian uudelleen (samalla kun vaihdoin puhtaan pesäalusen) ja nyt on aamu kahdeksasta noussut paino hieman. Neiti ei ole edes vuorokaudenikäinen joten annetaan hänelle aikaa nostaa painoa. Lisävoimana tähän on maidonkorviketta ja nutriplus geeliä mitä annoin pienenpienen pisaran suuhun, siitä saa yleensä hyvää lisäpontta.

Emo on hieman hysteerinen ainoansa kanssa ja hoivaa sitä ehkä hieman liiankin tiheään ja hermostuu totaalisesti jos lähden pois pentuhuoneesta / pentuaitauksesta. Vessareissun saan juuri ja juuri tehdä ja jos en palaa pian niin Dahlia alkaa siirtelemään pentua ja puunaa sitä sen jälkeen todella paljon. Eli eipä tästä nyt mihinkään liikuta ennenkun emo osaa rauhassa olla pennun kanssa :D

Dahlia ja Milla-Magia:

dalia_ja_milla-magia.jpg

Milla-Magia:

milla-magia2.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

SUROK helsinki 28.7.13

Sunnuntai 28.7.2013 klo 20:07

Käytiin Himen kanssa pyörähtämässä SUROKin näyttelyssä avoimessa luokassa. Annelin (Kirakan -kissala) kyydillä päästiin helsinkiin ja takaisin eli iso kiitos Annelille ja Tuijalle kyydistä ja seurasta!

Halli oli kuuma ja itämaiset oli asetettu kakkoskerrokseen, mikä oli ihan mukavaa koska siellä oli vähemmän porukkaa ja näin ollen aavistuksen viileämpää ja välljempää. Paikalle saapui (ensimmäiseen näyttelyynsä) myös Himen veli Joda eli Kasumi Henkien Kätkemä. Jos muistatte tän oudonnäköisen otuksen:

45vko_haku_pose2.jpg

Tuomarina meillä oli Henry Hornell joka tykkäsi Himestä. Hyvällä profiililla varustettu pää ja ihan ok leuka. Silmät EX siniset ja kauniin malliset, mutta hieman liian isot (ei mun mielestä, se mikään tihrusilmä tarvi olla). Korvat joo vois olla isommat ja alemmas asettuneet. Turkin väriä ja kontrastia sekä laatua Henry kehui kovasti ja häntäkin oli riittävän pitkä ilman, että siitä tarvi huomauttaa. Himen kropasta Henry tykkäsi ja siroista jaloista, mutta hieman korkeutta jalkoihin toivoi ja sitä toivon sille itsekkin :D Sertinsä sai ja oli kiva kiltti tyttö, mutta ei TP-valintoihin.

Seuraavana pöydälle meni Joda-man jonka arvostelua yritin kuunnella. Kovasti sai Joda kehuja ja niitä riitti setelissäkin. Ei oikeastaan moitittavaa muuta kuin pieni painauma profiilissa ja turkki oli aavistuksen verran auki. Turkin pituus oli hyvä ja häntä pitkä. Silmien väri ja muoto olivat todella hyvät ja korvat sopivankokoiset ja, nyt kun Jodan livenä näin ekan kerran siitä kun se n.14-viikkoisena lähti, erittäin hyvin asettuneet korvat ja komea leveä päälaki minunkin mielestä. Joda oli pentuna pieni, lähes säälittävä, rääpäle joka onkin kasvanut lihaksikkaaksi ja suurehkoksi pojaksi (vaikka onkin kastraatti). Sitä tutkiessani huomasin myös silmien värin kehittyneen todella hienoksi. Henry tykkäsi erityisesti kropan pituudesta ja jalkojen korkeudesta.

Yllätyksekseni Joda oli TP ja meni näinollen paneeliin ja sitten alkoi kovempi jännitys. Paneeli oli käänteisjärjestyksessä eli ensin kotikissat, neloset, kolmoset, kakkoset ja ykköset. Eve (Willicon emo) kantoi Jodan paneelissa ja tuomareiden yksimieleisellä päätöksellä Joda pudotti pommin ja oli BIS kastraattiuros. Vielä SUURET onnittelut Jodan omistajalle ja kiitos kun tulitte käymään :)

Onnea tietenkin myös kaikille TP ja BIS kissoille sekä kaikille sertinsä saaneille ja valmistuneille! Kuvia tai kuvalinkkejä tulee myöhemmin jos vaan jaksan / saan aikaiseksi päivittää ne :)

3 kommenttia .

Mortti ja Waldemar

Sunnuntai 5.5.2013 klo 10:56

Meillä on vieraita. Otsikon pojat nimittäin. Ja ei, ne eivät ole tyttöjen kanssa yhdessä huoneessa kimppakivaa harrastamassa vaan Mortti on Dahlian vieraana ja Waldemar on Pandoran vieraana. Jos onnistaa niin heinäkuussa syntyy Acousticat's -kissalaan Dahlian pentuja ja samaan aikaan Willicon -kissalaan Pandoran pentuja.

Dahlia oli ensialkuun Mortista tätä mieltä:

dahlia_suhisee_mortille.jpg

Dahlia rääkyi ja huitoi Mortti-raasun nurkkaan piiloon ja näytti siltä ettei Mortti-raasusta ole astumaan tuollaista hurjimusta. Mutta eilen iltapäivällä Dahlian niska oli hieman turvoksissa ja asenne Morttiin muuttunut. Oli sieltä sitä edeltävänä yönä jotain outoja ääniäkin kuulunut. Mortti taitaa vaan olla ujo poika eikä kehtaa kosiskella ihmisten nähden. Onhan se kuitenkin jo muutaman naaraan kokenut kolli.

Mortti tutustuu Dahlian tyynyyn. Ja syö ruoat. Vaikka Mortti noin laiha ja pieni onkin niin se syö kuitenkin erittäin hyvällä ruokahalulla.

mortti_ja_dahlian_tyyny2.jpg

mortti_syo2.jpg

Dahlian asenne muuttui sen verran, että suhisemisen ja huitomisen sijaan se puskee, pussailee ja pesee Morttia.

mortin_ja_dahlian_suukko.jpg

mortti_ja_dahlia.jpg

Waldemar ei ole lainkaan ujo vaan "kotiutui" heti. Tyttöhajut saivat nuoren kollin kiinnostuksen heräämään ja se seurailee ja lirkuttelee Pandoralle. Mutta kokematon kun on niin ei ihan tajuu mitä pitäis tehdä. Ihmettelee vaan kun Pandora kierii lattialla. Niin rohkeasti yritti ensilähestymistä, että pelästyi Pandoran kovaa huitaisua ja katsoa minua silmät pyöreänä ja kysyi: "Miks se tollai tekee?" Mutta Waldemar ei lannistu vaan jatkaa lirkuttelua ja tutustumisyrityksiä. Pandora puolestaan turhautui hieman ja nappasi Waldemaria niskasta kiinni ja kampesi selkään näyttääkseen kuinka toimia. Eilen illalla kuului yksi kova parkaisu, mutta se oli vaan Pandora joka tarrasi Waldemaria taas niskasta ja huusi perään. Yöllä kuului muutama lupaava ääni ja samoin tänä aamuna. Viime yönä näin myös kuinka Pandora ja Waldemar nukkuivat vierekkäin sängyssä. Kolmisen viikkoa menee ennenkun näkee osuiko Waldemar oikeaan osoitteeseen vai oliko se vaan turhautunutta rääkymistä Pandoralta.

Pandora tutustuu Waldemariin

waldemar_ja_pandora_tutustuu.jpg

Waldemarkin olisi kiinnostunut Pandorasta

waldemar_katsoo_pandoraa.jpg

waldemar_ja_pandora.jpg

Tuolla se nainen olis... Miten sinne pääsis...

waldemar_katsoo_pandoraa2.jpg

Sitten Waldemarin huomio kiinnittyy ulos missä jokin liikkui.

waldemar_katsoo_ikkunasta.jpg

Waldemar

waldemar_istuu3.jpg

waltsu.jpg

1 kommentti .

Kuninkaalliset kissat

Keskiviikko 1.5.2013 klo 14:21

Kuningas

kuningas.jpg

Kuningatar

queen.jpg

Prinssi

prince_didi.jpg

Prinsessa

hime-prinsessa.jpg

Hovinarri

hovinarri.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Kaikki pennut maailmalla

Keskiviikko 17.4.2013 klo 22:05

Ihan Suomeen kyllä kaikki jäivät, mutta siis kodit löysivät ;)

Joda (ent. Haku) muutti helsinkiin balineesin (sattuu vielä kaiken lisäksi olemaan Jodalle sukua) ja kahden sheltin, eivät Jodalle sukua ;) , kaveriksi.

Hali (ent. Hauru) pääsi ikäisensä cornish rexin seuraksi sipooseen ja on vallannut ihmissylin itselleen samantien.

Bombo (ent. Porco) bogoilee nykyään turussa itseään vanhemman siamilaisen ympärillä. Bombo on myös jo ehtinyt parturoida traakkipuun uuteen uskoon.

Manu (ent. Totoro) lähti hieman kauemmas, äänekoskelle, ja siellä seurana hengailee pari kuukautta itseään vanhempi seychellien lyhytkarva.

Hime on edellen Hime ja Hime jäi kotiin. Hime. Siinä kohtaa tein erittäin hyvän ratkaisun kun en sijoittanut sitä mihinkään. SuperUpee persoona jolla on huitsin hauska ääni ja neitimäinen tapa keinuttaa ylipörröistä häntäänsä puolelta toiselle.

Kommentoi kirjoitusta.

TUROKissa käytiin

Sunnuntai 7.4.2013 klo 14:13

Ja toi TUROKin näyttelyhän oli jo tuossa 24.3. Mukana oli Pandora joka nappasi sertinsä ja on nyt champion. Matkaan lähti myös Porco ja Hime. Himen väriä kehuttiin ylistävän paljon ja TP valinnoissa oli vastassa Choose Xoo Cute To Be True joka luonnollisestikin meni siitä paneeliin. Porco sai myös kovasti kehuja tuomariltaan ja otettiin TP valintoihin, missä oli vastassa kaksi nuorta ja tästä jatkoon meni Porco. Paneelissa Porcolla ei ollutkaan enää mitään jakoa kun vastassa oli tuo komea Choose Xoo Cute To Be True joka pokkasi BIS-voiton jo ties kuinka monetta kertaa. Aamun häkkipystytys- "katastrofista" huolimatta päivä oli mukava ja meidän häkkien vieressä oli Emilia kissoineen, joista yksi oli Otomi Ungaron kaunis "vaaleanpunainen" lapsi Tuska jota pääsin paijailemaan <3 Bongasin siellä myös Yustina Bastin, joka on hyvin nätti don sphynx naaras. Kalju on kaunista :D Päivän kruunasi se, että Porco ei napannut itselleen näyttelystä vaan nominointia, vaan myös uuden kodin ja muuttaakin keskiviikkona turkuun asustamaan.

Kuvia mulla ei näyttelystä ole kun en olevinaan jaksanut kaivaa kameraa laukun pohjalta, mutta ehkä mun täytyy seuraavalla kerralla ottaa kuvia kun Himen näyttelyverhot herättivät sen verran hilpeyttä ihmisissä.

Tässä Hime kotioloissa tarkastaa onko kukkanen vielä hengissä.

26.3.2013_005.jpg

26.3.2013_003.jpg

Ja jos joku kuvittelee, että kissakasvatuksella tienaa kun pennut ovat niin "kalliita" niin tässä vähän todellisuutta, oikealla on kissaharrastuksen "tulot" vuodelta 2012-2013 ja vasemmalla menot samalta aikaväliltä :D

26.3.2013_002.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Taas pitkästä aikaa kuulumisia

Sunnuntai 17.3.2013 klo 17:44

Ei muuta sen ihmeempää kun, että kissat rakastaa kölliä auringossa. No tärkeämpänä kuulumisena se, että Hauru lähti kohti uutta kotia (sipoossa) ja siellä kaverina tulee olemaan samanikäinen cornaripoika. Haurua voidaan ehkä joskus nähdä myös hunkskisoissa ;)

Hei hei muru ja onnea uuteen kotiin! <3 <3 <3

Ja vapaana olisi vielä Totoro töttörö suursyömäri möhköfantti hurinahirmu eli tämä tässä edessä:

2013totoro.jpg

Ja kotia (näyttelyistä kiinnostuneelle) vailla tämäkin ikiliikkuja mölytoosa tättähäärä superhurina Porco (joka siis ei etsikkään enää sijoituskotia):

2013porco.jpg

Porco on tulossa 24.3 eli viikon kuluttua turkuun mistermittelöihin eli pojan voi siellä bongata jos kiinnostusta on. Samoihin mittelöihin on tulossa myös siskonsa Hime ja emonsa Pandora. Otin projektiksi valmistaa Himelle prinsessa verhot näyttelyyn ja voi kamala mitkä pörhellykset niistä on tulossa. Uusia kuvia baleista ja niistä pörhelöverhoistakin jahka muistan kameran ottaa näyttelyyn mukaan ;)

Kommentoi kirjoitusta.

« Uudemmat kirjoituksetVanhemmat kirjoitukset »