Myrrhan SuG -pennut 8-viikkoisia

Maanantai 28.3.2016 klo 17:07


Porukan ihana piippa-iita jolla on paljon asiaa eli kukas muukaan kun Hystis ♥ Hystiksellä on omat hauskat luonteenpiirteensä, mutta se muistuttaa osittain myös ensimmäisen pentueeni Jodaa (Henkien Kätkemä) ja on ehkä siksi saanut "spesiaaliaseman". Hystis on ainoa jolta Myrrha on nirhannut viikset pois ja puolikkailla viiksilläkin se aiheuttaa Myrrhalle murrheita. Hystis on leikkisä, mutta tykkää olla myös sylissä ja se kehrää aika paljon. Ääntä tytöstä lähtee aina vaan enemmän ja enemmän ja vähän hirvitää mikä imaami tästä tuleekaan... Onneksi sen vanhemmilla on suht matalat ja äänet eli kirkujaa siitä ei tule vaan sillä on nyt jo aika matala ääni. Hystis etsii lemmikkikotia. Hystis on ruskeanaamio siamilainen, naaras

SUG8vko_Hystis.JPG

SUG8vko_Hystis2.JPG

SUG8vko_Hystis3.JPG

SE HUISKA TÄNNE!!!

SUG8vko_Hystis4.JPG

Tokana seikkailee Trombi aka Klooni. Trombi on suomen ensimmäinen kloonattu kissa. Ainoa asia mikä Myrrhan kloonamisessa epäonnistui on karvan pituus, koska Trombi on siamilainen ja Myrrha balineesi. Alkuun Trombi tuntui vähän tylsältä mölliltä, mutta se on parissa viikossa kehittänyt itselleen hurmaavan luonteen ja on siis ihan emonsa Myrrhan klooni. Ei pelkästään värinsä vuoksi vaan myös luonne näköjään kloonautuu. Trombin ääni, äänen sävyt ja sen käyttö ovat tismalleen samanlaist kun Myrrhalla. Lisäksi kasvojen ilmeet ja kehonkieli on 100% Myrrha. Myrrhalla on ominainen halveksiva ilme aina jos joku aivastaa tai muuten kolinalla ärsyttää sitä ja jotenkin on hauska nähdä kun emo ja pentu tuijottavat yhdessä alta kulmien helveksivasti murjottaen. Ja ehkä vähän vähemmän hurmaava kloonautunut piirre Trombilla on se, että emonsa tavoin se pyyhkäisee arvokkaan peffansa lattiaan kun on käynyt vessassa... Trombi etsii lemmikki- tai/ja näyttelykotia. Trombi on ruskeakilpikonnanaamio siamilainen, naaras.

SUG8vko_Trombi.JPG

Swag.

SUG8vko_Trombi2.JPG

SUG8vko_Trombi3.JPG

SUG8vko_Trombi4.JPG

SUG8vko_Trombi5.JPG

SUG8vko_Trombi6.JPG

SUG8vko_Trombi7.JPG

Porukan ainoa poika on Monsteri. Monsteri on aika peruskatti itämaisella äänellä varustettuna. Kaikki merkit viittaa siihen, että siitä saattaa tulla isänsä kaltainen mammanpoika joka muka välillä isottelee ja juoksee sitten takaisin helmoihin. Kyllä siitä sen verran ytyä löytyy, että tarpeen vaatiessa se nostaa karvat pystyyn ja sylkee päin. Chiquita (chihuahua narttu) kohtasi tämän hirveän mustan hirviön ja sai siltä samalla turpaan, mutta jotenkin näytti siltä, että Chiquitaa moinen otus vaan huvitti. Monsteri raukka tosissaan yritti olla äijä ja koira vaan nauroi sille. Monsteri on siitä hauska, että sillä on sellaisia tyhjiä "aivosolut puuttuu" -ilmeitä ja seuraavassa sekunnissa sen ilme voi muuttua uteliaaksi ja älykkääksi. Mun lemppari ilme on "vihainen musta peto" -ilme. Monsteri on alustavasti varattu. Monsteri on musta itämainen lyhytkarva uros.

"Anna ruokaa" -ilme.

SUG8vko_Monsteri.JPG

Perusilmeitä

SUG8vko_Monsteri3.JPG

SUG8vko_Monsteri4.JPG

SUG8vko_Monsteri5.JPG

"Vihainen musta peto" -ilme

SUG8vko_Monsteri2.JPG

Viimeisenä Jam Jam. Mitä tästä nyt sanois muuta kuin, että bastard. Joku viisas joskus sanoi, että "All cats are bastards." ja Jam Jam on jo 8-viikkoisena sen ilmentymä. Sillä on käsittämätön taito ymmärtää koska alan kuvaamaan niitä ja silloin se juoksee mua aina pakoon. Sitä saa metsästää ikuisuuden ja kun viimein sen saa kiinni niin se pysyy paikoillaan tasan sen verran, että kuvaan tallentuu valkoinen karvasutti. Muista pennuista saa tilannekuviakin, mutta Jam Jamin tilannekuvat on niitä kun se kurkkaa vessan tai kiipeilypuun takaa keskari pystyssä ja näyttää peffaa. Jotenkin tuntuu, että se tekee sen tahallaan. 150 kuvasta onnistui joku 5 ja nekin vaan siksi, että sitä nukutti. Tarkkoja kuvia saa Jam Jamistä silloin kun se on unessa tai unen rajamailla. Yleensä silloin sillä on silmät kiinni tai puoliksi kiinni. Tai jos vahingossa siitä saa tarkan kuvan kun se on hereillä niin sillä on sellainen "screw you" -ilme. Epätarkkoihin kuviin vaikuttaa Jam Jamin hyperaktiivinen luonne ja samalla myös sen tantrum-diva luonne. Toivottavasti se ei huomenna syö eläinlääkäriä kun mennään ekalle rokotukselle... Jam Jam etsii ehkä sijoituskotia. Jam Jam on suklaakilpikonnanaamio siamilainen, naaras. Toi 'ehkä' siksi kun en vielä tiedä mikä tästä kasvaa.

Siis puolen tunnin kuvaussession aikana sain vaan tällaisia mölli-ilmeitä

SUG8vko_JamJam.JPG

SUG8vko_JamJam2.JPG

SUG8vko_JamJam3.JPG

SUG8vko_JamJam4.JPG

SUG8vko_JamJam5.JPG

SUG8vko_JamJam6.JPG

SUG8vko_JamJam7.JPG

SUG8vko_JamJam8.JPG

Sitten keksin, että nappaan sen nukkumasta suoraan kuvattavaksi. Nopealla tähtäyksellä sain aikaan tämän kuvan. Olen kovinkin tyytyväinen suoritukseeni...

SUG8vko_JamJam10.JPG

Sitten sain yllätettyä sen silmät auki eikä se ehtinyt pakoon:

SUG8vko_JamJam12.JPG

Sokerina pohjalla pari yhteiskuvaa.

Myrrha ja Myrrha-klooni:

SUG8vko_Trombi_ja_Myrrha.JPG

Monsteri ja Hystis:

SUG8vko_Hystis_ja_Monsteri.JPG

Hystis ja Myrrha:

SUG8vko_Hystis_ja_Myrrha.JPG

Hystis ja Jam Jam:

SUG8vko_JamJam_ja_Hystis.JPG

Jam Jam ja Myrrha:

SUG8vko_JamJam_ja_Myrrha.JPG

Monsteri, Trombi ja Hystis:

SUG8vko_Monsteri_Trombi_Hystis.JPG


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini