SuG pentuset 3-viikkoa

Keskiviikko 17.2.2016 klo 13:30


Muutama posetuskuva kolmeviikkoisista. Mulla on vielä iso kasa muita kuvia mitkä päivitän lähipäivinä, mutta nyt kun on pieni hetki aikaa niin lätkin tänne nämä "poseerauskuvat".

Aloitetaan Hystiksestä. Hystis on osoittanut olevansa huippu tyyppi. Se on erittäin aktiivinen ja karkailee pentupesästä alvariinsa. Myrrha jaksaa kantaa sen takaisin joku 5-7 kertaa ja sitten se luovuttaa ja antaa Hystiksen tutkia paikkoja. Alkuun Myrrha yritti blokata Hystiksen etenemisen makoilemalla sen edessä tai päällä, mutta sitkeäluontoinen typsy vaan kiipeää yli tai ryömii alta pois ja juoksentelee ympäriinsä. Se nousi tosi nopeasti ylös, lähti kävelemään ja on ottantut jo juoksuaskeleitakin ja harjoittelee "hyppäämistä". Hystis myös juttelee todella paljon ja harjoittelee kenties jotain oopperaa kun äänen käyttö on niin aktiivista. Aktiivisesta luonteestaan huolimatta se on porukan kuvauksellisin ja siitä onnistuu useampi kuva sarjassa. Rintalasta on aika mukavasti oikaistunut, vähän enemmän on vasen puoli painuneempi ja huolettaa se miten elimet kehittyy jos toi rintalasta jää littaan, mutta toistaiseksi hengitys on normaalia eikä se näytä mitään väsymisen ja hengästymisen merkkejä. Eli ehkä tästä elinkelpoinen kissa tulee, toivotaan ainakin :) Hystis on ruskeanaamio siamilainen tyttö.

Kasumi HYSTERiC HONEY :

SUG_Hystis_pose.JPG

SUG_hystis_pose2.JPG

SUG_hystis_pose3.JPG

Sitten on Monsterin vuoro. Aluksi pelkäsin, että Monsterin jaloissa on jotain vikaa ja kopeloin niitä läpi, koska se vaan möllötteli kun tytöt nousi jo jaloilleen. Sitten yksi päivä bongasin sen jaloillaan ja tajusin, että se on vaan laiska. Monsteri tykkää syödä ja nukkua ja vasta eilen ensimmäisen kerran tuli itse pois pentupesästä. Siis syömään, koska Myrrha makasi pentupesän edessä... Nyt se jo tutkiskelee paikkoja ja vaikuttaa aika rennolta tyypiltä. Ei ainakaan vielä ole säpsinyt mistään äänistä. Tyttöihin verrattuna Monsteri on hiljainen ja sen ääni on jokseenkin säälittävän pieni jos katsotaan itämaisten mittausasteikolla :D Monsteri on musta itämainen (todennäiköisesti lyhytkarva) poika.

Kasumi Block Party MonstAr :

SUG_Monsteri_pose.JPG

SUG_Monsteri_pose2.JPG

SUG_monsteri_pose3.JPG

SUG_monsteri_pose4.JPG

Seuraavaksi Trombi. Trombi on porukan pienin ja seuraa aika hyvin Hystiksen vanavedessä. Ei ihan niin aktiivinen kun Hystis, mutta tutkii jo paikkoja ja kiipeää pentupesän seinää pitkin kohti kattoa. Trombi on porukan ainoa joka ei ala kitisemään ja vinkumaan kun sen nostaa syliin, vaan pöllöttää siinä ihan tyytyväisenä ja tykkää kun silittelee leuan alta ja niskasta. Ehkä tästä tulisi jollekin hyvä sylikissa ;) Trombi on aika sieväkin, että jos jotakuta näyttelyt kiinnostaa niin ehkä tässä on jonkin verran potentiaalia. Trombi on kilpikonnanaamio siamilainen tyttö.

Kasumi Ultra Spin Tea Party :

SUG_trombi_pose.JPG

SUG_trombi_pose2.JPG

Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä Jam Jam (lausutaan jenkkiläisittäin 'ʤæm 'ʤæm). Jam Jam voi ehkä olla mun "lemppari". Se on kaunis ja sillä on emonsa luonne. Eli siltä sitä luonnetta LÖYTYY. Ainakin mitä tulee matolääkkeiden antamiseen, punnitsemiseen ym. Jam Jam antaa kuulua jos se ei jostakin tykkää ja pistää aika kovin hanttiin. Jam Jam karkasi yhtäaikaa pentupesästä Hystiksen kanssa, mutta ei ihan yhtä hanakasti yritä sieltä pois. Jam Jam on kyllä kova noissa pentujen cat fight meiningeissä. Tassut viuhuu ja kovasti se jo "puree" muita. Jam Jamista on paljon kuvia, koska se ei pysy hetkeäkään paikoillaan ja kaikki kuvat on vähän vähemmän onnistuneita kun muista ja sen kuvaussessiot kestää paljon kauemmin. Jam Jam on suklaa- tai suklaakilpikonnanaamio siamilainen tai balineesi tyttö. Toi karva on edelleen siinä rajamailla, mutta mun mielestä se näyttää kasvavan.

Kasumi Pastel Horror Yum Yum Show :

SUG_Jam_Jam_pose.JPG

Ensimmäisen epäonnistuneen sarjan jälkeen nostin kissan pöydälle ja yritin eri menetelmin pitää sitä paikoillaan ja saada nätin kuvan... Kuten näkyy niin epäonnistuin.

SUG_Jam_Jam_pose7.JPG

SUG_Jam_Jam_pose9.JPG

SUG_Jam_Jam_pose4.JPG

Sitten en jaksanut enää pitää kiinni vaan keskityin tähtäämisen ennakoimiseen ja sain kohtalaisia kuvia...

SUG_Jam_Jam_pose2.JPG

SUG_Jam_Jam_pose3.JPG

SUG_Jam_Jam_pose5.JPG

SUG_Jam_Jam_pose6.JPG

SUG_Jam_Jam_pose8.JPG

SUG_Jam_Jam_pose10.JPG


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini