Myrrhalla on aarteita

Sunnuntai 31.1.2016 klo 15:51


Myrrha synnytti 26.1.2016 viisi pentua. Yksi musta, yksi suklaa ja kolme naamiota. Suklaavauva menehtyi 1,5vrk ikäisenä (oli heikko eikä pystynyt imemään) mutta muut ovat tähän mennessä nostaneet painoa tasaisesti ja ovat virkeitä kiukkupusseja. Ensin olin huolestunut pienimmästä naamiosta, koska se oli syntymäpainoltaan 20g muita pienempi, mutta se on sisukas ja äksy pikku otus joka nostaa painoa samaa tahtia kun muutkin. Myrrhan maitokannut ovat aika valtavat eikä näin ollen pennuilla ole ainakaan ruoasta pulaa. Nimiä näillä ei vielä ole, mutta tässä olis kuvia ötököistä.

Karvanpituuksiin en kamalasti uskalla ottaa vielä kantaa. Viimeksi meni 50% arvauksista oikein :D Jos vertaa turkin laatuja ja pituuksia niin mustalla ja pienellä naamiolla on pisimmät hiukset ja niillä on untuvanpehmeä karva, kun taas yhdellä naamiolla on karheampi piikkitukka. Eli näiden perusteella voisi sanoa kaksi pitkätukkaa ja yksi puli + se yksi joka on niiden välimuoto. Tosin Dahliankin pennuilla oli selvästi kaksi pidempi tukkaista untuvaturkkia ja kaksi karkeampiturkkista, mutta olivat silti kaikki lyhytkarvoja ;)

Ensin pyörähti maailmaan tämä musta möykky. Mun ensimmäinen kokomusta (pikkumusta) ja voin sanoa, että olen samaa mieltä kun muutkin joilla mustia pentuja on ollut: Ovat tosi *********** kuvattavia kun ovat tollaisia muodottomia nokikekäleitä. Voisi ihan hyvin ottaa kuvan grillihiilestä ja sanoa, että "Juu juu, se on musta kissanpentu!" Väittäisin, että tämä on poika. Takuuseen en mene  ^.^

Myrrhan_musta.JPG

Myrrhan_musta2.JPG

Myrrhan_musta4.JPG

Naamioista en osaa sanoa kuka syntyi missäkin järjestyksessä, koska ne ovat syntyessään kaikki valkoisia vanupalloja niin annoin emon ensin putsata ne ja sen jälkeen vasta merkkasin niitä.

Ensin kuvat possusta. Se on hieman hämärä tyyppi. Siis kun sille ei ole tullut pigmenttiä ja sillä on puhtaanvalkoinen turkki niin ajattelin, että se on punanaamio poika. MUTTA nyt tarkastellessa, sen korvien reunoihin ja häntään alkaa pigmenttiä muodostumaan ja se näyttääkin enemmän tytöltä ja koska tähän yhdistelmään ei voi tulla punanaamio tyttöä niin ehkä se onkin suklaa- tai suklaakilpikonnanaamio tyttö. Tai suklaanaamio poika. Lisäksi sen turkki on muiden välimuoto, ei karkea ja piikikäs, eikä pehmeä ja untuvainen niin en turkin pituudestakaan osaa vielä sanoa. No anyway, porsaalta se kuitenkin näyttää, oli se sitten balineesi tai siamilainen, tyttö tai poika, suklaa tai punainen...

Myrrhan_pig.JPG

Myrrhan_pig2.JPG

"Moi. siis häh??... ai mää vai? mikä?? huh?"

Myrrhan_pig3.JPG

Tässä olis sitten porukan kiroileva siili. Sillä on karkea piikikäs turkki ja luulenpa, että se on ruskeanaamio siamilainen ja hän on siis tyttö. Tällä hetkellä se on porukan kaunein. Selvästi erottuu jo suora ja pitkä profiili, leveä päälaki ja avoimet korvat. Se on myös äksy prinsessa. Emonsa luonteen ilmeisesti perii. Kaikki pennut sanoo tietenkin vastaan päivittäisessä punnituksessa ja muussa räpläilyssä, mutta tämä neiti vetää lidlin perhepakkauksen herneitä nenään, huutaa kun hyeena ja sähisee siihen päälle. Tai omasta mielestään sähisee, mutta mua se lähinnä huvittaa kun sieltä kuuluu vaan pihinänpoikanen... Ei saa nauraa sille, ettei tule identiteettikriisiä.

Myrrhan_kiukkuinen.JPG

Myrrhan_kiukkuinen2.JPG

Myrrhan_kiukkuinen4.JPG

Myrrhan_kiukkuinen3.JPG

Ja viimeisenä pienin lilliputti. Tällä on pisin tukka ja pigmentti on aika tasaisenoloisesti levittäytynyt eli uskallan toivoa, että olisi ruskeanaamio. Tai sitten mä vaan kuvittelen sen, koska mä en tähän väliin nyt kilpparia kaipaa vaikka niistä pidänkin. Tämäkin vaikuttaa olevan aika sievä neitokainen.

Myrrhan_pienin.JPG

Mama Myrrha tuli myös kuvattavaksi ja yritti ryöstää pentunsa takaisin.

Myrrhan_pienin2.JPG

"Onks mun tukka varmasti hyvin?"

Myrrhan_pienin3.JPG


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini