Myrrhalla vaikuttaisi olevan pullat uunissa

Sunnuntai 20.12.2015 klo 11:33


Myrrhelis Pyrrhelis näyttäisi kovasti olevan tiine. Ainakin kaikki merkit viittaavat siihen ja painoakin on kertynyt aika paljon lisää, koska muija varastaa ruokaa minkä ehtii :D Ohessa kuvia Myrrhasta ja Myrrhan sulhasesta Chocoballsista. CB:stä on vaikea saada kuvia niin, että sillä olis suu kiinni. Itseasiassa niin on Myrrhastakin eli mikäli tästä pentuja tulee niin niistä voi tulla kohtalaisen äänekkäitä '^.^ Tästä yhdistelmästä on alusvatasti varattu kaksi pentua. Nämä siis vasta alustavia varauksia ja varsinaiset varaukset otan vasta sitten kun/jos pentuja syntyy ja jos niitä syntyy niin myös niiden luonteenkehitys ym. vaikuttavat varauksiin eli kyselyitä saa laittaa tulemaan.

Ensin siis muutama kuva Myrrhasta. BTW Myrrhalla on tosi pitkät viikset.

DSC03956.JPG

DSC03977.JPG

DSC03988.JPG

Sitten Chocoballs. CB:tä ei ole öljytty näihin kuviin kun se omaa muuten vaan tosi kiiltävän turkin. Se ei ole "kollinrasvaisuutta" mikä tekee turkista klähmäisen, vaan sillä on tuollainen luonnollinen ns. silkkitippakiilto. Sen näyttelyarvosteluseteleissäkin lukee kaikissa glossy ja muistan tuomareiden erikseen maininneenkin kuinka super glossy sen turkki on. Vaikka eihän se kiilto kuvista niin hyvin välity.

DSC03998.JPG

DSC04013.JPG

DSC04014.JPG

DSC04023.JPG

DSC04039.JPG

DSC04067.JPG

DSC04007.JPG

Bonuskuvana Pandora. Ihan muuten vaan. Kun se on niin sievä. Ja sillä on ihanat silmät. Ja se on muutenkin niin ihana. Vaikka onkin välillä tosi pirullinen muille kissoille. Silti ihQ ^.^

DSC04099.JPG


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini