pentupäivitys + paljon kuvia

Sunnuntai 28.12.2014 klo 16:33


Aloitetaan kuvakattaus Dahlian MEJIBRAY-pennuilla joista Tora, nykyiseltä nimeltään Vilho, on jo muuttanut omaan kotiin 11v simskuseniorin kaveriksi.

Omaa kotia etsii tämä pieni siro punatabbynaamio siamilais-neitonen nimeltään Cross eli Kasumi Baby Crossing Harmittavasti Crossin super-kehruukone ei kuulu kuvien välityksellä, mutta vakuutan, että sen tämä neiti osaa tehdä. Cross ei ole tyypillisten tyttöjen tapaan tuittupäinen tuuliviiri vaan enneminkin herttainen ja hyvin kiltti sylikehrääjä, josta tarvittaessa löytyy myös erittäin paljon vauhtia ja riehakkuutta.

gm_cross.jpg

gm_cross2.jpg

gm_cross3.jpg

gm_cross4.jpg

gm_cross5.jpg

Sitten porukan toinen tyttö, kotiin jäävä Karma, Kasumi Kore wo izon to yobu nara joka on kilpikonna itämainen lyhytkarva. Karma onkin sitten se tuittupäisempi tuuliviiri eli tyypillinen tyttökissa jolla vauhtia riittää muidenkin edestä. Ja siis se syy miksi se jää kotiin on edelleen sama, se on liian hurja luovutettavaksi eteenpäin :D Karma on ilmoitettu ensimmäiseen missikisaansa, SUROKin järjestämään lahden näyttelyyn sunnuntaille 25.1.2015.

gm_karma.jpg

gm_karma2.jpg

gm_karma3.jpg

Tytöt yhdessä:

gm_karma_cross.jpg

Porukan ainoa jäljellä oleva poika Kasumi And Then There Were None. Suklainen itämainen lyhytkarva etsii sijoituskotia jostain ei liian kaukaa salosta. Tämä tapaus onkin sitten mammanpoika ja niin kova syömäri, että sai lisänimeksi lihapulla. Chocoballs osaa myös pentumaiseen tapaan olla leikkisä, mutta on ehdottomasti ennemmin sylikissa jos itse saa valita. Toki lelujaan tämäkin otus puolustaa hurjasti muristen ja huiskatkin saa teurastuskäsittelyn jos niihin kyntensä saa iskettyä. Chocoballs on ilmoitettu Karman kanssa samaan näyttelyyn.

gm_tzk1.jpg

gm_tzk2.jpg

gm_tzk3.jpg

gm_tzk5.jpg

gm_tzk8.jpg

Todistus siitä, että mammanpoikakin osaa tappaa saaliinsa:

gm_tzk7.jpg

Sitten olisi tarjolla Himen the GazettE -pennut, jotka ovat nyt puolen vuoden iässä.

Kotia etsii Tokyo eli Kasumi Tokyo Shinjuu ticked tabby itämainen pitkäkarva tyttö, joka on myös tulossa lahden näyttelyyn samalle päivälle kun edellä mainitut. Tokyo on koko porukan hiljaisin ja itsenäisin, josta kuitenkin löytyy itämaisen perusluonteenpiirteet eli leikkisyys, aktiivisuus, läheisriippuvuus ja halu osallistua kodin askareisiin. Kaikkea tätä se on, mutta huomattavasti pienemmällä volyymilla kun muut pennut. Eikä sillä ole tarvetta tehdä numeroa itsestään, toisin kun muilla mun kissoilla ja pennuilla. Tokyosta voisi sanoa, että se on kaiken kaikkiaan luonteeltaan tasapainoinen kissa.

gm_tokyo3.jpg

gm_tokyo4.jpg

gm_tokyo6.jpg

Sijoituskotia etsivä ruskeatabbynaamio balineesi tyttö Kasumi Shiroki Yuutsu pitää edelleen ikiliikkujan titteliään vahvasti yllä. Shiroki ei aina edes tiedä mihin suuntaan mennä jos mielenkiintoisia kohteita on useampia. Shiroki on se, joka ensimmäisenä syöksyy vaatekaappiin tai muuhun normaalisti kiinni olevaan kaappiin tarkastamaan sen sisällön. Se on myös valtuutettu pahvilaatikko-tarkastaja, jos sellainen sattuu lattialle osumaan. Shirokilla on emonsa taipumus hypätä lattialta suoraan syliin. Shirokin katseesta ja olemuksesta huokuu usein isoäitinsä Pandora.

gm_shiroki2.jpg

gm_shiroki3.jpg

gm_shiroki4.jpg

Viimeisenä pentuporukasta Doro ja Winky, joilla on jo oma koti. Ruskeatabbynaamio balineesi tyttö Kasumi Doro Darake no Seishun muuttaa lohjalle Stinky-Winkyn kanssa samaan kotiin, kunhan olen ensin käyttänyt Winkyn kastraatiossa. Tämä siksi, koska kaikkihan me tiedämme miten helposti se vahinko voi käydä jos tyttöjä ja poikia asuu saman katon alla :D Vaikka usein olenkin itseäni soimannut Winkyn olemassaolosta, niin on se niin hurmaava persoona, että loppujen lopuksi olen iloinen tästä kokemuksesta. Tämän päivän kuvista huolimatta Doro on viehkeä, elegantti balineesiprinsessa, joka on lukenut ja sisäistänyt balineesin rotumääritelmän luonnekuvauksen. Ja Winky on... Winky. Tuleva omistaja kiteytti sen hyvin yhteen: Esmeralda ja Quasimodo :D

gm_doro.jpg

gm_winkyyy.jpg

gm_winkyyyyy.jpg

Yhteiskuvat:

gm_doro_ja_winky.jpg

gm_doro_ja_winky3.jpg

Winkyn häntä piti ikuistaa kuvaan, koska se on aika naurettava ilmestys kiharoine karvoineen. Yleensä se näyttää nuhjaantuneelta pulloharjalta johon tarttuu kaikki roskat kiinni :D

gm_doro_ja_winky4.jpg

Sitten muuten vain satunnaisia yhteiskuvia kaikista.

Tokyo, Shiroki, Winky

gm_tokyo_shiroki_winky.jpg

Chocoballs, Winky, Cross, Tokyo ja taustalla häärää joku balineesi.

gm_tokyo_tzk_winky.jpg

Winky, Tokyo, Cross

gm_tokyo_winky_cross.jpg

Sama porukka kun yllä

gm_tokyo_winky_cross2.jpg

Chocoballs, Winky, Cross, Tokyo, Doro ja mukaan soluttautunut Gabriel.

gm_tzk_winky_cross_tokyo_doro_gabriel.jpg

Sama järjestys kuin yllä + Shiroki joka liittyi joukkoon. Kuvassa näkyy myös pinkki pallo mihin kaikkien katseet suuntautui. Karma perhana karkasi kuvasta.

gm_tzk_winky_cross_tokyo_doro_shiroki_gabriel.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini