Pennuista massiivinen kuvapläjäys

Torstai 13.11.2014 klo 21:19


Laiskuutta ollut ilmassa, mutta nyt taas kuvia :)

Aloitetaan Himen pennuista, joista kaksi etsii lemmikkikotia ja yksi sijoituskotia.

Kasumi Doro Darake no Seishun joka on edelleen ruskeatabbynaamio balineesi tyttö. Ja joka edelleen rakastaa sylissä olemista, rapsutuksia, peiton alla nukkumista ja leikkimistä. Doro on normaali itämainen luonteeltaan ja aktiivisuustasoltaan ja vihtyy mielummin toisten kissojen kanssa kun yksinään. Doro on myös kohtalaisen osallistuva eikä missään nimessä jätä lattian lakaisua väliin vaan rientää välittömästi auttamaan. Neidillä on hassu närisevä ääni joka ei kuitenkaan hurjan kova ole. Doro etsii lemmikki kotia. Saa toki näyttelyttääkkin jos haluaa :) HUOM! VAROITUS! Doro on erittäin huomiohakuinen ja rakastaa hellittelyhetkiä ja on valmis ahdistelemaan tuntikausia kunnes saa huomionsa. Eikä mikään huomio ole ikinä tarpeeksi.

gazette_doro.jpg

"Doro älä pelleile, kun kuvataan, NYT se naama peruslukemille!"

gazette_doron_kieli.jpg

gazette_doron_kieli2.jpg

"Mjokei sitten... tylsimys..."

gazette_doro2.jpg

Kasumi Tokyo Shinjuu Ruskea ticked tabby itämainen pitkäkarva tyttö, joka etsii lemmikotia ja jota ehdottomasti saa myös näyttelyttää ;) Tokyo on normaaliin itämaiseen tapaan leikkisä ja aktiivinen, mutta viihtyy myös yksikseen ja on huomattavasti itsenäisempi kun kukaan muu mun itämaisista. Voisi ehkä mennä peräti ainoana kissanakin jos vaan saisi ihmisen seuraa riittävästi. Siitä Tokyo pitää. Ihmisen seurasta siis. Vaikka onkin olevinaan itsenäinen maailmanmatkaaja, niin silti sillä on hillitön halu käpertyä syliin ja ihan paras nukkumapaikka on tyynyn päällä. Eikä minkä tahansa tyynyn, vaan MUN tyynyn silloin kun oman lanttuni siihen asettelen. Tokyolla on tosi kaunis profiili ja jo nyt aika runsas puuhkahäntä.

gazette_tokyo.jpg

gazette_tokyo2.jpg

gazette_tokyo3.jpg

gazette_tokyo4.jpg

"Mitä kohtaa sä et ymmärtänyt, kun sanoin, että EN HALUA tota sun huiskua?!"

gazette_tokyo5.jpg

Kasumi Shiroki Yuutsu etsii sijoituskotia jostain kohtalaisen läheltä saloa, kodista joka mielellään lähtee näyttelyihin mukaan. Shiroki on ruskeatabbynaamio balineesi neitokainen joka on nähtävillä tulevassa turokin näyttelyssä turussa 22.11. Tästä neitosesta varoituksen sana: Ikiliikkuja. Jos joku muistaa edellisen pentueen ikiliikkujan eli Kurenai no buta (BAL b) niin saatte käsityksen millainen Shiroki on. Se ei ole vaan aktiivinen vaan AKTIIVINEN joka paikan hösääjä ja häärääjä. Eli jos tykkäät keräillä kirjahyllyn tavaroita lattialta, imuroida paperisilppua (esim. wc-paperin), pedata pedin monta kertaa päivässä, ostaa uusia kännykän laturijohtoja ja mahdollisesti saada design-parturoinnin huonekasveille niin Shiroki on ehdottomasti oiva valinta kissaksesi. Shiroki on myös kohtalaisen kova juttelija ja erittäin määrätietoinen, hellyydenkipeä, omistushaluinen, mustasukkainen super-kehrääjä. Vaikuttaa olevan myös nopea oppimaan uusia asioita. 

gazette_shiroki.jpg

gazette_shiroki2.jpg

Shiroki ja Doro

gazette_shiroki_ja_doro.jpg

the GazettE pesue yhdessä :)

gazette_s_d_t.jpg

Sitten siirrytään Dahlian Ninja Squad ryhmään jotka ovat kaikki vailla kotia. Paitsi yksi joka jää kotiin :) Pikku psykopaatti-poppoo jotka ovatkin kaikki lyhytkarvoja. Karma ja Tora näytti ensin pitkäkarvoilta, mutta ne on tiputtaneet korvatupsunalutkin ja muutkin haivenet ovat hävinneet. Eli tässä olis MEJIBRAY kakarat:

Kasumi Baby Crossing on punatabbynaamio siamilainen (variantti) ja tyttönen etsii lemmikki/näyttely kotia. Cross on hiljainen, mutta vauhdikas tyttö joka ei ihan hevillä pysähdy. Sisarusten kesken Cross on armoton painileikeissä ja huudattaa poikia kohtalaisen kovalla äänellä. Cross kiipeää mieluusti syliin aina tilaisuuden tullen ja viihtyy hyvin sekä ihmisten, että kissojen seurassa eikä pistä koiraakaan pahakseen. Sitäkin voi puskea, vaikka se äriseekin. Cross on osoittautunut kohtalaisen nirsoksi ruokansa suhteen. Se kyllä osaa kerjätä sitä huutaen, mutta sen syöminen onkin sitten toinen juttu.

Linssilude pienestä pitäen ^o^

mejibray_cross_naama.jpg

mejibray_cross.jpg

mejibray_cross2.jpg

mejibray_cross3.jpg

Kasumi Itsuwari no kamen/jisatsu no uta Olis myös punatabby naamio siamilainen, poika tosin. Tora on samanlainen viimapää kun muutkin tästä pesueesta. Hyvin vauhdikas ja sen lisäksi myös äänekäs. Pikku-ukko on myös hyvinkin ovela ja nokkela pakenemaan matolääkitystä ja sylkemään pillerit ulos. Ei se varsinaisesti tappele vastaan, mutta kiemurtelee kun mato ja pyörittelee pilleriä suussa niin, että sitä on vaikea saada menemään alas. Torakaan ei viihdy yksin ja tykkää kammeta syliin kököttämään ja voi istua siinä hamaan tappiin asti, silitti sitä tai ei. Yöllä sen bravuuri on herättää mut repimällä mun hiuksia. Kerrassaan hurmaava... Torakin etsii lemmikkikotia, ja voi myös näyttelyttää mikäli se on mieleistä puuhaa.

mejibray_tora.jpg

mejibray_tora2.jpg

mejibray_tora3.jpg

Kasumi And Then There Were None. Suklaa itämainen lyhytkarva poika joka etsii sijoituskotia jotakuinkin salon suuntamilta, helsingin suuntakaan ei ole liian kaukana. Tämä hedelmälepakko on erittäin kova juttelemaan... on ollut sitä syntymästään saakka ja juttua riittää koko ajan enemmän ja enemmän kun ikää tulee lisää. Hirmuisen huomionhakuinen ja ihmisrakas otus mikä tykkää nukkua peiton alla ja kaivautuu sinne vaikka väkisin. Olkapäälle on aina hyvä kiivetä tähystämään ja samalla voi yrittää suusta sisälle, koska ikinä ei pääse tarpeeksi lähelle ihmistä. Vauhtia tästäkin toki löytyy siinä missä sisaruksistaankin, mutta silti ihaninta on kun saa olla sylissä, olkapäällä, naamalla ja ylipäänsä lähellä. Pahaa aavistamattomat vieraatkin voivat saada hedelmälepakon lahkeeseensa roikkumaan mikäli huomiota ei muuten heru. Herra Hurrrmaava näyttää tältä:

mejibray_tzk.jpg

mejibray_tzk2.jpg

mejibray_tzk3.jpg

mejibray_tzk4.jpg

Kasumi Kore wo izon to yobu nara on kilpikonna itämainen lyhytkarva tyttönen joka on niin hurja, että sitä ei voi luovuttaa kenellekkään... uskoo ken haluaa :D Oikeasti se on pieni villikko jonka uteliaisuus on rajoja rikkovaa. Hirmuinen vauhti on päätähuimaava ja loikat viistää katonrajaa. Karma on myös hyvin nokkela ja päättäväinen. Neito ei myöskään piittaa tuon taivaallista jos joku aikuinen suhisee ja läpsii. Karma on ilmeiltään ja eleiltään niin dahliamainen että sen vaan on jäätävä kotiin. Se on musta Dahlia :D Ja mun mielestä on ihan über söpöä, että Dahlian vasemman etujalan varpaat on punaiset ja oikean etujalan varpaat on kanelit ja Karmalla on vasemmat varpaat punaiset ja oikeat on mustat (*^_^*) Dahlian ja Karman väri on muutenkin jaottunut osittain hyvin samanlaisesti, paitsi Karman pää, jonka värit muistuttaa (niinkun Katariina aiemmin kommentoi) Maski-tädin valopäätä :D

mejibray_karma.jpg

mejibray_karma2.jpg

mejibray_karma3.jpg

mejibray_karma4.jpg

mejibray_karma5.jpg

Bonus kuvasarjana The One And Only; STINKY-WINKY!!!!! Myös tunnetaan nimellä Pinky-Winky, Skinny-Pig, The little piggy, Haisu-Possu ym ym ym ym. Jos ei tietäis, että emo on balineesi niin vois melkein luulla don sfinxiksi. Niin on isänsä geenit perinyt että itämaisen olemus on lähes olematon. Ninja Squad ryhmään verrattuna Winky on jähmeä ja kömpelö sekä hieman rauhallisempi. Mutta älkää vaan luulko ettei tästäkin kovempi vaihde löydy silloin kun sille tuulelle sattuu ;) Stinky-Boy rakastaa ruokaa ja onkin ensimmäisenä kupilla ja viimeisenä poistuu kupilta. Winky myös yleensä ryöstää lautaselta ison lohkareen ruokaa, syö sen piilossa ja tulee murisemaan muille ja ottamaan seuraavan klöntsän ruokaa. Winkyllä on kiharat viikset ja kiharat pehmeät rintakarvat, mutta kropassa Winkyn karva on niin olematonta, että se on kuin pehmeää nukkaa. Se saattaa myös tiputtaa karvansa kokonaan (häntää, jalkoja ja rintakarvoja lukuunottamatta). Winky etsii lemmikkikotia, sekarotuinen kun on. 

stinky-winky.jpg

stinky-winky2.jpg

stinky-winky3.jpg

stinky-winky4.jpg

stinky-winky5.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini