Stinky-Winky

Sunnuntai 5.10.2014 klo 14:52


Olen kuullut huhuttavan, että tästä otuksesta huhutaan. Ei se tosin haittaa, saa siitä huhuilla, kun ei ole kyseessä mikään valtionsalaisuus eikä mitään muutakaan sen dramaattisempaa kun yksi pieni hassu kissanpentu :)

Eli tämä otus on balineesi naaraani Myrrhan ja don sfinx kollini Hikarun ei-toivottu hedelmä. Viisi viikkoa on möhkiäisellä ikää. Kuten sanottu, niin tämä ei ole salaisuus, olen sen olemassaolosta kissaliittoon ilmoittanut pian sen syntymän jälkeen, kun huomasin ettei se ole puhdasrotuinen ja olen kissaliitosta saanut ohjeetkin miten otuksen kanssa menettelen. Myrrhan tiineys varmistui vasta hyvin loppuvaiheessa kun tunsin pennun liikkeet, niin olematon oli maha. Tiesin siis tiineyden mahdollisuuden, mutta odotin jotain ihan muuta. Nimittäin Myrrha x Didier yhdistelmää, mutta kun pentu syntyi, niin paljasti sen kihara karva todellisen isän. Olen aina erotellut tarkoin naaraat ja urokset toisistaan ja tiesin kyllä, että Hikaru ja Myrrha olivat päässeet hetkeksi yhteen, mutta olin myös 98,99% varma ettei Myrrhalla ollut kiima alkanut kun ei varsinaisesti mitenkään "oireillut". Reilu puolen viikon, melkein viikon päästä tästä, Myrrha alkoi selvästi kiimaamaan ja asui yhdessä Didierin kanssa muutenkin, niin odotin tietenkin niiden vauvoja. No mutta, tällainen Winky-poika täällä nyt majailee ja kasvaa itämaispentujen kanssa :) Sen vielä tästä sanon, että mä en ole tätä vielä kenellekkään tarjonnut tai luvannut, enkä taatusti antanut kenellekkään muulle lupaa tätä tarjota minnekkään. 

Ulkonäkö on ihan isältään peritty, itämaisen näköä ei ole Winkyssä juuri nimeksikään. Turkki on outo laineikas, puuvillavanumainen eikä laskeudu lainkaan vaan sojottaa pystyssä joka suuntaan kuin sähköiskun saaneena. Viikset on pitkät ja kiharaiset ja päälaen karva on niin olematonta, että kalju paistaa läpi. Luonnekkin on isältä peritty. Aivosoluja on ehkä se 2kpl mitkä välillä saattaa törmätä yhteen ja se luulee saaneensa ajatuksen. Usein Winky tyytyy tuijottamaan tyhjyyteen. Vauhti ei päätä huimaa, toisin kun itämaispentujen, en ole Winkyn nähnyt kertaakaan vielä juoksevan. Yksi asia Winkyn käyttäytymisessä on yhteneväinen itispentujen kanssa... loputon ruokahalu :D Ja tältä se näyttää:

winky_008.jpg

winky_009.jpg

Saa nauraa, on niin oudonnäköinen otus, että vaikea sitä on katsoa repeämättä nauramaan :D


Kommentit

5.10.2014 16:59  Ninnu

Oi kuinka su-loi-nen Winky-pieni!!!!

6.10.2014 14:40  Linda

On toi turkki ja koko kissi kyllä veikeä, mielenkiintoista, väheneekö karvat myöhemmin..

21.10.2014 8:21  Mirka

Onpa hän vallattoman ihana !!!! :)
Melkeinpä järjestään näitä vahinkoja sattuu kokeneillekkin ihmisille ja yleensä nämä vahingot ovat sitten niitä parhaita ;)
Hän on varsin valloittava tapaus :))

1.11.2014 9:11  Annina Sormunen

Tulee meidän Cornish Rex mieleen - suloinen kuin mikä

1.11.2014 10:37  Nina

Laitahan kuvia kun hän kasvaa. Niin hellyyttävän näköinen otus että pakko aina palata katsotaan hänen kuviaan <3

1.11.2014 15:42  Juulia

Voi mikä rakkauslapsi ♥ Evolutiiviselta kannalta se on hyvinkin järkevää, että juuri se erirotuinen kiinnostaa eniten :P Onnea ja rakkautta tämän pienen elämään ♥


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini