MEJIBRAY -pentue 5viikkoa + 1pvä

Perjantai 26.9.2014 klo 17:34


Noniin. Pitkästä aikaa päivitystä. Himen pennut meni the GazettE -teemalla ja päätin nytkin pysytellä samoilla aalloilla ja pysyä musiikki aiheessa ja tällä kertaa MEJIBRAYn kappaleiden muodossa. Pennuilla on siis nyt nimet ja kuvat on sitten syntymäjärjestyksessä.

FI*Kasumi Baby Crossing

SIA d 21 var Punatabbynaamio siamilainen tyttö. Cross on vauhdikas ja mieli puuhaa on lahjetta pitkin kiipeäminen. Ja ylipäänsäkin kiipeäminen joka paikkaan. Vaikka sitten paljasta säärtä pitkin. Mamma valvoi taustalla kuvaussessiota ;) Suloinen sylityttönen on kotia vailla.

mejibray_pentue_26.9.2014_001.jpg

FI*Kasumi Itsuwari no kamen/jisatsu no uta

BAL d 21. Punatabbynaamio balineesi poika. En kylläkään ole vielä täysin varma onko Tora pitkäkarva, mutta sellaiseksi aion sen nyt ensialkuun rekisteröidä kun sillä on sellaista untuvaista haiventa. Jotenkin nämä naamiot saivat kiipeilygeenit kun ovat jatkuvasti roikkumassa joka paikassa. Tora tykkää myös kiipeilemisestä ja ensimmäisenä uskaltautui raapimapuuhun. Hurmuriherra. Tämä hakee sijoituskotia.

mejibray_pentue_26.9.2014_005.jpg

FI*Kasumi Kore wo izon to yobu nara

OLH f. Kilpikonna itämainen pitkäkarva tyttö. Karmee-Karma. Karma tykkää painia ja osaa jo kiukutellakkin jos jokin ei ole kivaa. Osaapa neiti jo isotellakkin muille. Tästä on vaikea saada kuvia mistään kulmasta tuon sekasotkusuttura värinsä takia. Silti tämä sekasotkusuttura voipi ehkä jäädä kotiin asumaan...

mejibray_pentue_26.9.2014_002.jpg

mejibray_pentue_26.9.2014_003.jpg

mejibray_pentue_26.9.2014_006.jpg

mejibray_pentue_26.9.2014_008

FI*Kasumi And Then There Were None.

OSH b var. Suklaa itämainen lyhytkarva poika. Scream on nimensä mukaan Scream. Se juttelee enemmän kun yksikään pentu/kissa mitä mulla on ollut. Se herää se huutaa. Se leikkii se huutaa. Sen nostaa syliin se huutaa. Se syö se huutaa. Ei siinä mitään, antaa pojan jutella kun juttua kerran riittää. Tykkää myös kiivetä syliin istuksimaan. Tällä on IHANAT silmät. Kerrassaan ihanan malliset. Ja mun mielestä tää näyttää ihan Will Smithiltä... enkä ole ainoa joka on samaa mieltä asiasta :D Poikanen on vailla kotia. Tää olis kiva saada jonnekkin joka haluaisi ehkä käydä pyörähtämässä myös näyttelyissä otuksen kanssa.

mejibray_pentue_26.9.2014_004.jpg


Kommentit

17.10.2014 16:47  Katariina

Karmee Karman väritys muistuttaa vähän sitä Dahlian siskon Maskin valaistunutta otsaa :D Hauskan näköisiä vauvoja!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini