Dahlian kakarat 1 viikko + 2 päivää

Lauantai 30.8.2014


Laiskasti tulee päiviteltyä, koska kone on hitaampi kun kastemato asfaltilla... Kuvat on tältä aamulta. Dahlia on osoittautunut erinomaiseksi ja erittäin tunnolliseksi emoksi jolta ei maitokaan lopu ihan heti kesken, on meinaan sellaisia palluroita nää pennut jo. Hirveitä kiljukaulojakin ovat. Sellainen meteli niistä lähtee, että hädin tuskin saan nukuttua yöllä...

Pennuilla ei vielä ole nimiä. Tai on melkein, mutta en ole päättänyt kun yhden niin en vielä niitä paljasta. Kuvat on syntymäjärjestyksessä.

Ekana maailmaan putkahtanut tyttönen joka kovasti siamilaiselta näyttää. Ensin oli pitkäkarvaisin, mutta nyt kun ovat kasvaneet ja kehittyneet niin tällä onkin lyhyin karva. Eli sanoisin että tämä on SIA d (21?) var. Eli punanaamio (mahdollisesti tabby) siamilainen variantti. Ja voi jummi mikä ääni tällä neidillä on. Lasit helisee ja linnut karkaa puista. Ja on muuten aika sievä tyttönen.

dahlian_pennut_1vko_007.jpg

dahlian_pennut_1vko_008.jpg

Toisena syntyi myös kiljuhanhi, mutta poikaversiona. Tämä on vähän siinä kintaalla onko siamilainen vai balineesi. Sen karva on pidempi kun simsku tytöllä, mutta en ole vielä varma onko riittävän pitkä ollakseen balineesi. Tämä kaveri se vasta kiljuukin. Ja tuon karjumisen/kiljumisen/rääkymisen takia sillä onkin jo nimi, mutta en paljasta sitä ennen kun olen päättänyt muidenkin nimet ;) Eli tämä on sitten SIA d (21?) var tai BAL d (21?). Eli puna(tabby?)naamio siamilainen tai balineesi. Myöskin tosi nätti.

dahlian_pennut_1vko_005.jpg

dahlian_pennut_1vko_006.jpg

Kolmas itkupilli on kilpparityttönen. Tällä on kaikkein pisin karva ja levein pää ja lyhyin kuono, mutta profiili on viivasuora. Ja on muuten koko pesueen suurin öhkömölliäinen. Voisin jopa uskaltaa väittää tätä itämaiseksi pitkäkarvaksi eli OLH f. Naaman punaiset karvat on jotenkin tosi hauskasti sijoittuneet.

dahlian_pennut_1vko_001.jpg

dahlian_pennut_1vko_002.jpg

Viimeisenä suloinen pieni suklaapoika. Kovasti näyttäisi olevan itämainen lyhytkarva eli OSH b var. Aluksi näytti hyvin vaatimattomalta, mutta vaikuttaisi olevan kehittymässä hyvään suuntaan. Tällä on mielettömän hienot silmät, tosi vinot ja kapeat. Myöskin sievä poikanen.

dahlian_pennut_1vko_003.jpg

dahlian_pennut_1vko_004.jpg


Kommentit

7.11.2016 15:53  Urheilu-Viikko.com

suuri postitse, kiitos


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini