Girls Girls Girls

Sunnuntai 17.8.2014 klo 17:47


Niin... Girls Girls Girls... Kaikki pennut onkin tyttöjä. Ei, en vitsaile... Ihan oikeasti ne on tyttöjä :D Eli tääl ois nyt sitten yksi ruskeatabbynaamio balineesi tyttö ja yksi ruskeatickedtabby itämainen pitkäkarva tyttö vailla lemmikki- ja/tai näyttelykotia. Ja yksi ruskeatabbynaamio balineesi tyttö vailla sijoituskotia. Nimet pysyy ennallaan siitä huolimatta vaikka sukupuolet "vaihtuivat". Ikää tyypeillä on nyt 8vko. No mutta, kuviin siis :)

Shiroki hakee sijoituskotia. Neidistä on kehittynyt seikkailija joka karkailee Doron kanssa pentuhuoneesta aina tilaisuuden tullen. Shiroki on porukan isoin (yli kilon jo) mutta silti elegantein ja on kehittynyt mun mielestä porukan näteimmäksi. Lisäksi sillä on paras vastustuskyky (ainakin tähän asti) mikä edesauttoi päätöstä jättää tämä jatkoon. Sillä on myös hauska hurinaluonne ja antaa parhaiten käsitellä itseään.

the_gazette_8vko_shiroki.jpg

the_gazette_8vko_shiroki2.jpg

the_gazette_8vko_shiroki3.jpg

the_gazette_8vko_shiroki4.jpg

Sitten olis Doro joka on porukan rämäpää. Roikkuu verhoissa kun mikäkin Tarzan liaanilla, isottelee aikuisille kissoille ja on leikeissään muutenkin rajuotteinen. Mestari pakenemaan pentuhuoneesta ja kun se pääsee karkuun niin se ampuu kun ohjus ovesta ja sinkoilee pitkin kämppää. Doro lähinnä menee eikä meinaa ja jos se joskus olikin sellainen joka pysähtyi miettimään asioita niin se piirre on aika pitkälti kadonnut. Doro on vielä vailla kotia.

the_gazette_8vko_doro.jpg

Ja sitten olis Tokyo-tyttönen. Myös erittäin leikkisä tapaus jonka vauhti pysähtyy vasta kun seinä tulee vastaan. Kirjaimellisesti. Käreästä äänestä on kehittynyt kohtalaisen kimakka ja sitä kimakkaa kimitystä saakin aika paljon kuunnella. Tokyo näyttäisi olevan porukan arin tapaus joka välttelee kamalan kovia ääniä. Osaa olla aikamoinen kiemurtelija kun yrittää antaa matolääkettä, putsata korvia tai silmiä. Tokyo on myös lelurohmu joka murisee kovastikin jos joku yrittää hänen saaliin viedä. Tokyokin on vielä vailla kotia.

the_gazette_8vko_tokyo.jpg

the_gazette_8vko_tokyo2.jpg

Tässä Tokyo yrittää tulla ryöstämään huiskan kun kuvaan Doroa.

the_gazette_8vko_tokyo_ja_doro.jpg

Viimeisenä joukon pienin, mutta sisukkain Fumi joka on tulevassa uudessa kodissaan ristitty Muusaksi joten puhutaan siis Muusasta tästä lähtien. Niinkuin sanottu, Muusa on porukan pienin, mutta äänekkäin ja vaativin. Muusasta löytyy myös sisua yrittää pistää hanttiin ikävissä pakottavissa tilanteissa. Fiksu tyttö kuitenkin on kyseessä ja lopulta alistuu kohtaloonsa, kuten matolääkkeen antamiseen. Muusa on porukan toinen kehrääjä ja neitokaisessa on myös filosofin luonnetta. Muusa pysähtyy välillä miettimään mitä tapahtuu ja mitä tehdä seuraavaksi. Muusa osaa kunnioittaa vanhempia kissoja, mitä muut siskot eiät vielä ole ymmärtäneet.

the_gazette_8vko_fumi.jpg

the_gazette_8vko_fumi2.jpg

Ylätasolla mamma-Hime ja Muusa, alatasolla Tokyo ja Doro.

the_gazette_8vko_hime_fumi_doro_tokyo.jpg

Kaikki pennut yhdessä.

the_gazette_8vko.jpg

Sitten vielä sellainen asia, että Dahlia näyttää tältä:

dahlian_maha.jpg

Dahlian pitäis synnyttää 21-22.8 eli ensi torstaina tai perjantaina. Variantteja ja hyvässä lykyssä voi tulla myös pitkäkarvoja. Pitkäkarvoihin on sellainen 25% mahis, mutta eihän ne aina jakaudu niinkuin teoria antaa olettaa  ^_^


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini