the GazettE pennut 4-viikkoisia vilistäjiä

Sunnuntai 20.7.2014 klo 16:42


4-viikkoisia jo... aika, ja tässä tapauksessa lomakin, menee aivan liian nopeasti.

Ensin Shiroki Yuutsu eli Shiroki josta EI saa kuvia silloin kun se on hereillä. Tai saa, mutta ne on lähinnä valkoisia karvasutteja vailla muotoa ja silloin tällöin saattaa saada jonkin hännänpään siihen mukaan. Näissä Shiroki on juuri heräämässä joten piti toimia nopeasti ennenkuin se herää kunnolla ja alkaa sättäämään ympäriinsä. Se ei paljoa pohdi maailman menoa vaan painaa menemään tukka putkella. Sillä on myös pesueen lyhyin pinna jos pitää olla paikoillaan. Tulee välillä mieleen muuan Bombo... Shiroki on siis ruskeatabbynaamio balineesi poika.

gaze_4vko_shiroki3.jpg

gaze_4vko_shiroki5.jpg

gaze_4vko_shiroki4.jpg

gaze_4vko_shiroki2.jpg

gaze_4vko_shiroki.jpg

Toinen balineesi poika Doro Darake no Seishun eli Doro joka saattaakin olla sinitabbynaamio. On loppujen lopuksi aika paljon vaaleampi kun Shiroki, mutta toisaalta, niin oli Himekin pentuna ruskeanaamio veljiään paljon vaaleampi. Eli tää on ruskea- tai sinitabbynaamio. Doro on myös rohkea vilskari joka on nykyään yleensä ensimmäisenä tutkimassa uusia asioita ja paikkoja. Tosin veljestään Shirokista poiketen, Dorosta saa kuvia, koska se pysähtyy välillä miettimään sen seuraavaa movea.

gaze_4vko_doro.jpg

gaze_4vko_doro2.jpg

gaze_4vko_doro3.jpg

Kolmantena ruskeatickedtabby itämainen pitkäkarva poika Tokyo Shinjuu eli Tokyo. Karmee kakara. Riivatun riiviö. Hirvee hulivili. Tokyo on vauhdikas riiviö joka pureskelee varpaita (kielloista huolimatta), roikkuu housun lahkeissa, juoksee emoaan karkuun kun tämä yrittää ottaa sen kiinni ja olevinaan yrittää jo kiivetä / hypätä sänkyyn. Kyyläsipä jo verhoakin siihen malliin, että "Tosta voisin ottaa kii...". Muut osaa jo käydä välillä vessassa, syödä ruokaa ja sukia itseään, mutta Tokyo ei kerkee kun on liikaa puuhaa. Tokyon kuvasarjan viimeisempänä kuvana se on kaikkein eniten itsensä näköinen. Kertoo jo paljon sen luonteesta...

gaze_4vko_tokyo3.jpg

gaze_4vko_tokyo4.jpg

gaze_4vko_tokyo2.jpg

gaze_4vko_tokyo.jpg

Viimeisenä ah niin i´hanan hurrrmaava Kagefumi eli balineesi tyttönen Fumi. Fumikin on hyvin toimelias ja juoksee vastaan poikien tavoin, mutta osaa myös pysähtyä miettimään. Doron miettimispysähdyksistä yleensä näkee, että sillä lyö välillä vähän tyhjää, mutta Fumilla on selvästi aina jokin ajatus siellä päässä kun se pysähtyy. Sillä on myös ihanimmat kissamaiset elkeet ja on välillä tosi lady. Neidistä löytyy myös tempperamenttia ja sisukkuutta. Kovasti on emonsa kaltainen. Myös ruokailumieltymyksiltään kuin emonsa; Märkäruoka ei ole vielä kelvannut, mutta raakalihaa kyllä mossotetaan mielellään. Rupesin eilen hämärässä Fumia tutkimaan ja ajattelin, että sekin on tabbynaamio ja niinhän se onkin kun isä ei kuulemma kanna yksivärisyyttä. Eli myöskin ruskeatabbynaamio :) Fumilla on jo koti näillä näkymin eli tyttönen on alustavasti varattu.

gaze_4vko_fumi_pose.jpg

gaze_4vko_fumi2.jpg

gaze_4vko_fumi.jpg

Fumin bravuurit:

gaze_4vko_fumi3.jpg

gaze_4vko_fumi_venytys.jpg

gaze_4vko_fumi_venytys2.jpg

Fumi ja Tokyo yhdessä. Fumilla taas sen tyypillinen virne naamalla...

gaze_4vko_fumi_ja_tokyo.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini