Grimhilde ja Helfrida

Torstai 31.10.2019 klo 21:05

Laumaan tulla tupsahti kaksi norjalaista metsäkissaa.


Grimhilde (IP IC FI*Siniidan Trinity) on ruskeatäplikäs bicolour ja syntynyt 13.4.2017 eli on se tässä jo pari vuotta majaillut.

Halusin pörröisen "kissannäköisen kissan" ja vaihtoehtoina oli maine coon, siperiankissa ja norjalainen metsäkissa.

Pohdin pitkään näiden kolmen rodun välillä kunnes ratkaisu löytyi. Ratkaisu tapahtui niin, että näin Väinön (SP SC FI*DRACONIAN SEPTEMBER ASHES DVM DSM DM).

Väinö on suuri musta-valkea norski herra ja sen olemus jotenkin viehätti niin paljon, että halusin Väinön pennun. Vajaan vuoden odottelun jälkeen Väinö sai kaksi tyttöpentua eri naaraiden kanssa joista toinen jäi kasvattajansa omistukseen siitoskissaksi ja toinen muutti meille.

Grimhildestä oli tarkoitus tulla siitoskissa, mutta märkäkohdun vuoksi se jouduttiin steriloimaan ja siitä lähti sitten ajatus toiseen norskiin. Tosin olin ehkä kenties jo aiemmin päättänyt ottaa toisenkin norskin... Sitten saapui Helfrida. Se on Grimhilden siskon pojan tyttö eli hyvin läheistä sukua keskenään ovat. Helfrida (FI*Siniidan Diamond Dust) on kilpikonnatbby harlekiini vihreillä silmillä ja on syntynyt 8.5.2019.

Grim2.jpg

Hilde3.jpg

Hel1.jpgHel2.jpgGRIMHEL.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Tao aikuistuu

Sunnuntai 20.11.2016 klo 15:31

Sain VIIMEIN uuden kameran (kadotin vanhan) joten uusia kuvia Taosta. Tyttönen on nyt 7kk vanha ja hampaansakin pääosin vaihtanut. Maitokulmurit täytynee käydä nykäisemässä pois kun eivät tunnu heiluvan, mutta muutoin ovat hyvässä jamassa. Ja mikä parasta, Taolla näyttäisi kaikki hampaat olevan toistaiseksi suussa mikä on naku harjikseksi erittäin hienoa :) Muistuu tässä mieleen edesmennyt naku harjakoirani Shanghai joka hampaiden vaihdon yhteydessä ei kovin montaa pysyvää hammasta saanut. Etuhampaat ja muutaman poskihampaan se itselleen kehitti, mutta ylhäältä jäi kokonaan kulmahampaat puuttumaan ja alakulmurit eivät ikinä vaihtuneet vaan olivat läpi sen elämän maitohampaat. Välihampaatkin sille jäi tulematta :D Tehokkaasti se silti luita pureskeli ja leluja tuhosi.

Tao ei onneksi kovinkaan mitään tuhoile vaikka järsimistarve on kova. Sillä on käytännössä koko ajan puruluita saatavilla niin ei tarvitse kenkiä tai huonekaluja kalvaa. Perus nahkaluita uskallan niille jättää, koska ne eivät kiinnosta Chiquitaa herneen vertaa joten niistä ei tule tappeluita. Jos jotain oikein namiluita syödään niin silloin on pakko vahtia, koska Tao käy muuten varkaissa ja saa Chiquitan raivonpartaalle. 

Nyt vasta olen uskaltanut alkaa kasvattamaan Taon korvakarvoja, koska tuon tumman korvan kanssa oli kiikun kaakun saako sen pystyyn ja siksi olen tähän asti pitänyt karvat niistä mahdollisimman lyhyinä jotta korvat jaksaisi pysyä ylhäällä. Nyt hampaiden vaihdon jälkeen ne ovat selvästi vahvistuneet ja niissä on about 3-4 viikon karvat ja edelleen ovat lepsumatta pystyssä. Eli toistaiseksi: JEEEEE!!!

Tao_20.11.16.JPG

Tao2_20.11.16.JPG

Tao4_20.11.16.JPG

Tao6_20.11.16.JPG

Tao7_20.11.16.JPG

Tao8_20.11.16.JPG

Tao10_20.11.16.JPG

Tao11_20.11.16.JPG

Tao12_20.11.16.JPG

Ja vielä karamellikoira Chiquita:

Chiquita3_20.11.16.JPG

Chiquita4_20.11.16.JPG

Kommentoi kirjoitusta.

Koiranpennun elämää

Keskiviikko 22.6.2016 klo 20:23

Viikko sitten tiistaina kävin porvoossa hakemassa koiranpennun jota olin aiemmin jo käynyt katsomassa. Vanhan chihuahuan Brandonin siirryttyä autuammille maille, täytyi Chiquitan saada kaveri. Luonnollisesti mielessä oli toinen chihuahua, mutta toinenkin rotu kutitteli mielessä ja sivusilmällä katselin myös niiden pentuja. Satuin bongaamaan ilmoituksen tästä pentueesta, pyysin vanhempien tiedot, kävin tutkimassa vanhempien taustoja ja tulin siihen tulokseen, että vaikutti juurikin sellaiselta yhdistelmältä mistä pidän, kävin katsomassa niitä 5-viikkoisina ja täällä se nyt sitten hyörii kissojen kanssa ja Chiquitan kiusana. Kiinanharjakoirahan se siis on ^^

Tämä kyseinen nakumimmi on nimeltään Dogventures Are You Talking To Me ja se löytyy täältä sivulta: http://www.chinesecrested.no/pedigree.php?dog=131582&lang=en

Kutsumanimeksi tyttöselle tuli Tao ja ikää on nyt 9 viikkoa. Tao on aikamoinen hammastelija ja itsepäinen otus. Käytännössä se kulkee leuat louskuen maistellen kaikkea mikä eteen osuu, oli se sitten lipasto tai kissa. Kissat on sitä mieltä, että Tao haisee ja on ällöttävä. Ainoastaan Dahlia on tykästynyt kakaraan ja painii sen kanssa eikä juurikaan välitä vaikka Tao nappaa hännästä kiinni. Ainakin se on saanut kissoihin ja Chiquitaan vauhtia :D Chiquita on vähän sellainen tylsä sohvakoira (paitsi lenkkeilystä se pitää) niin on ihan hauska saada tuollainen vauhtihirmu, välillä vaan hirvitää kun se on juossut jo kaksi kertaa päin ovea, kerran arkkupöytää päin ja muutaman kerran tuolin jalkaan. Vauhtia se ei toki hidasta, koska Tao vaan pudistaa päätään ja jatkaa juoksemista.

Tao tykkää myös kovasti olla ulkona. Nurmikolla juokseminen ja ruohon ja kasvien retuuttaminen on ihan sikakivaa. Ulkona se käveleekin aika reippaasti mukana eikä lähden viereltä haahuilemaan, mitä nyt välillä riehuu ja juoksee niinkun pennun kuuluukin. Sinänsä ihan kiva ettei sitä häiritse kaulapanta ollenkaan niiinkun joitakin pentuja ja ne keskittyy vaan pannan rapsutteluun. Korvateipit ärsytti Taoa niin paljon, että piti ottaa ne viime perjantaina pois, mutta nyt kun sain trimmerin niin korvakarvat lähtee ja uudet teipit korviin laitan kohta, koska ne korvat alkaa painumaan takaisin alaspäin. Niin siis jos joku ihmettelee eka kuvissa noita korvia niin ne ovat teipattu (hellävaraisella apteekin micropore teipillä), jotta nousisivat ylös. Ja ylös ne on saatava, koska haaveilen saavani tämän otuksen myös näyttelykehiin kunhan on tarpeeksi vanha moisiin missikisoihin :) Seisomista ollaan jo jonkin verran treenattu, mutta pennun keskittymiskyky on erittäin lyhyt joten sessiot pidetään lyhkäsinä ettei menis kummallakaan hermot :D

Tao on luonteeltaan ihan huippu hauska otus ja vaikka pässinpää onkin niin silti sillä on tietynlainen maltti ja se tottelee kieltoja ja ymmärtää kehut todella hyvin. Alkuun Tao oli ujo vieraita ihmisiä kohtaan, mutta me ollaan aika ahkerasti käyty pyörimässä ihmisten ilmoilla ja nyt sillä on selkeästi tietyntyyppisiä ihmisiä mistä se tykkää ja joistakin se oikein innostuu. Vaikka koiranpennun kanssa on ne omat rasittavat puolensa niin on se silti hauskaa nähdä miten se kasvaa, kehittyy, saa lisää rohkeutta ja oppii uutta.

Me päätimme ottaa käyttöön uuden varhaisrokotus mallin ja olemme ekan rokotuksen käyneet ottamassa viime perjantaina. Ihan sen takia otettiin se käyttöön, että päästään mahdollisimman pian ihmisten ilmoille ja tutustumaan uusiin asioihin ja ympäristöön. Harjakoirat ovat yleensä jokseenkin herkkäsieluisia ja herkkähipiäisiä niin hieman pelkäsin, että Tao kiljuu ja parkuu kun piikki siihen törkätään, mutta eipä se tilanteesta juurikaan ollut moksiskaan. Kun oli piikin aika, niin Tao sai nenän eteen kuivattuja kananhelttoja eikä se edes huomannut piikitystä kun mussutti onnellisena herkkupalojaan. Todella hienoa, että pentu saa hyviä kokemuksia eläinlääkärikäynneistä ettei siihen syntyisi kammoa.

No mutta se niistä lätinöistä, mennään kuviin :)

tao1.JPG

tao2.JPG

tao4.JPG

tao7.JPG

tao8.JPG

tao11.JPG

tao13.JPG

tao14.JPG

tao15.JPG

tao16.JPG

Kommentoi kirjoitusta.

Kaksi pentua kotia vailla

Torstai 26.5.2016 klo 12:51

Kaksi pentua on lähtenyt ja vielä siis kaksi etsii kotejaan. Muutin mieleni ja päätinkin sijoittaa Trombin eli omaa kotia hakee Jam Jam.

Elikkäs tämä suklaakilpikonna siamilainen tyttö etsii kotiaan

26.5_jamjam.JPG

26.5_jamjam2.JPG

26.5_jamjam3.JPG

Ruskeakilpikonnanaamio siamilainen Trombi etsii sijoituskotia varsinais-suomen alueelta

26.5_trombi2.JPG

26.5_trombi22.JPG

26.5_trompi3.JPG

Typsyt yhdessä

26.5_jamjam_ja_trombi.JPG

26.5_jamjam_ja_trombi2.JPG

1 kommentti .

Pennut ovat 14-viikkoisia ja lähtövalmiita

Torstai 5.5.2016 klo 14:31

Pennut on nyt saaneet kaksi rokotusta ja sirut niskaan ja alkavat olemaan lähtövalmiita.

Kasumi HYSTERiC HONEY, SIA n var, etsii lemmikkikotia.

Hystis1.JPG

Hystis2.JPG

Hystis3.JPG

Hystis4.JPG

Hystis5.JPG

Hystis6.JPG

Kasumi Ultra Spin Tea Party, SIA f var, etsii lemmikki/näyttelykotia

Trombi1.JPG

Trombi2.JPG

Trombi3.JPG

Trombi4.JPG

20160505_102015.jpeg

Kasumi Pastel Horror Yum Yum Show, SIA h var, etsii sijoituskotia varsinais-suomesta.

JamJam1.JPG

JamJam2.JPG

JamJam3.JPG

Kasumi Block Party MonstAr "Sysi", OSH n, varattu.

Sysi1.JPG

Sysi2.JPG

1 kommentti .

Myrrhan SuG -pennut 8-viikkoisia

Maanantai 28.3.2016 klo 17:07

Porukan ihana piippa-iita jolla on paljon asiaa eli kukas muukaan kun Hystis ♥ Hystiksellä on omat hauskat luonteenpiirteensä, mutta se muistuttaa osittain myös ensimmäisen pentueeni Jodaa (Henkien Kätkemä) ja on ehkä siksi saanut "spesiaaliaseman". Hystis on ainoa jolta Myrrha on nirhannut viikset pois ja puolikkailla viiksilläkin se aiheuttaa Myrrhalle murrheita. Hystis on leikkisä, mutta tykkää olla myös sylissä ja se kehrää aika paljon. Ääntä tytöstä lähtee aina vaan enemmän ja enemmän ja vähän hirvitää mikä imaami tästä tuleekaan... Onneksi sen vanhemmilla on suht matalat ja äänet eli kirkujaa siitä ei tule vaan sillä on nyt jo aika matala ääni. Hystis etsii lemmikkikotia. Hystis on ruskeanaamio siamilainen, naaras

SUG8vko_Hystis.JPG

SUG8vko_Hystis2.JPG

SUG8vko_Hystis3.JPG

SE HUISKA TÄNNE!!!

SUG8vko_Hystis4.JPG

Tokana seikkailee Trombi aka Klooni. Trombi on suomen ensimmäinen kloonattu kissa. Ainoa asia mikä Myrrhan kloonamisessa epäonnistui on karvan pituus, koska Trombi on siamilainen ja Myrrha balineesi. Alkuun Trombi tuntui vähän tylsältä mölliltä, mutta se on parissa viikossa kehittänyt itselleen hurmaavan luonteen ja on siis ihan emonsa Myrrhan klooni. Ei pelkästään värinsä vuoksi vaan myös luonne näköjään kloonautuu. Trombin ääni, äänen sävyt ja sen käyttö ovat tismalleen samanlaist kun Myrrhalla. Lisäksi kasvojen ilmeet ja kehonkieli on 100% Myrrha. Myrrhalla on ominainen halveksiva ilme aina jos joku aivastaa tai muuten kolinalla ärsyttää sitä ja jotenkin on hauska nähdä kun emo ja pentu tuijottavat yhdessä alta kulmien helveksivasti murjottaen. Ja ehkä vähän vähemmän hurmaava kloonautunut piirre Trombilla on se, että emonsa tavoin se pyyhkäisee arvokkaan peffansa lattiaan kun on käynyt vessassa... Trombi etsii lemmikki- tai/ja näyttelykotia. Trombi on ruskeakilpikonnanaamio siamilainen, naaras.

SUG8vko_Trombi.JPG

Swag.

SUG8vko_Trombi2.JPG

SUG8vko_Trombi3.JPG

SUG8vko_Trombi4.JPG

SUG8vko_Trombi5.JPG

SUG8vko_Trombi6.JPG

SUG8vko_Trombi7.JPG

Porukan ainoa poika on Monsteri. Monsteri on aika peruskatti itämaisella äänellä varustettuna. Kaikki merkit viittaa siihen, että siitä saattaa tulla isänsä kaltainen mammanpoika joka muka välillä isottelee ja juoksee sitten takaisin helmoihin. Kyllä siitä sen verran ytyä löytyy, että tarpeen vaatiessa se nostaa karvat pystyyn ja sylkee päin. Chiquita (chihuahua narttu) kohtasi tämän hirveän mustan hirviön ja sai siltä samalla turpaan, mutta jotenkin näytti siltä, että Chiquitaa moinen otus vaan huvitti. Monsteri raukka tosissaan yritti olla äijä ja koira vaan nauroi sille. Monsteri on siitä hauska, että sillä on sellaisia tyhjiä "aivosolut puuttuu" -ilmeitä ja seuraavassa sekunnissa sen ilme voi muuttua uteliaaksi ja älykkääksi. Mun lemppari ilme on "vihainen musta peto" -ilme. Monsteri on alustavasti varattu. Monsteri on musta itämainen lyhytkarva uros.

"Anna ruokaa" -ilme.

SUG8vko_Monsteri.JPG

Perusilmeitä

SUG8vko_Monsteri3.JPG

SUG8vko_Monsteri4.JPG

SUG8vko_Monsteri5.JPG

"Vihainen musta peto" -ilme

SUG8vko_Monsteri2.JPG

Viimeisenä Jam Jam. Mitä tästä nyt sanois muuta kuin, että bastard. Joku viisas joskus sanoi, että "All cats are bastards." ja Jam Jam on jo 8-viikkoisena sen ilmentymä. Sillä on käsittämätön taito ymmärtää koska alan kuvaamaan niitä ja silloin se juoksee mua aina pakoon. Sitä saa metsästää ikuisuuden ja kun viimein sen saa kiinni niin se pysyy paikoillaan tasan sen verran, että kuvaan tallentuu valkoinen karvasutti. Muista pennuista saa tilannekuviakin, mutta Jam Jamin tilannekuvat on niitä kun se kurkkaa vessan tai kiipeilypuun takaa keskari pystyssä ja näyttää peffaa. Jotenkin tuntuu, että se tekee sen tahallaan. 150 kuvasta onnistui joku 5 ja nekin vaan siksi, että sitä nukutti. Tarkkoja kuvia saa Jam Jamistä silloin kun se on unessa tai unen rajamailla. Yleensä silloin sillä on silmät kiinni tai puoliksi kiinni. Tai jos vahingossa siitä saa tarkan kuvan kun se on hereillä niin sillä on sellainen "screw you" -ilme. Epätarkkoihin kuviin vaikuttaa Jam Jamin hyperaktiivinen luonne ja samalla myös sen tantrum-diva luonne. Toivottavasti se ei huomenna syö eläinlääkäriä kun mennään ekalle rokotukselle... Jam Jam etsii ehkä sijoituskotia. Jam Jam on suklaakilpikonnanaamio siamilainen, naaras. Toi 'ehkä' siksi kun en vielä tiedä mikä tästä kasvaa.

Siis puolen tunnin kuvaussession aikana sain vaan tällaisia mölli-ilmeitä

SUG8vko_JamJam.JPG

SUG8vko_JamJam2.JPG

SUG8vko_JamJam3.JPG

SUG8vko_JamJam4.JPG

SUG8vko_JamJam5.JPG

SUG8vko_JamJam6.JPG

SUG8vko_JamJam7.JPG

SUG8vko_JamJam8.JPG

Sitten keksin, että nappaan sen nukkumasta suoraan kuvattavaksi. Nopealla tähtäyksellä sain aikaan tämän kuvan. Olen kovinkin tyytyväinen suoritukseeni...

SUG8vko_JamJam10.JPG

Sitten sain yllätettyä sen silmät auki eikä se ehtinyt pakoon:

SUG8vko_JamJam12.JPG

Sokerina pohjalla pari yhteiskuvaa.

Myrrha ja Myrrha-klooni:

SUG8vko_Trombi_ja_Myrrha.JPG

Monsteri ja Hystis:

SUG8vko_Hystis_ja_Monsteri.JPG

Hystis ja Myrrha:

SUG8vko_Hystis_ja_Myrrha.JPG

Hystis ja Jam Jam:

SUG8vko_JamJam_ja_Hystis.JPG

Jam Jam ja Myrrha:

SUG8vko_JamJam_ja_Myrrha.JPG

Monsteri, Trombi ja Hystis:

SUG8vko_Monsteri_Trombi_Hystis.JPG

Kommentoi kirjoitusta.

Myrrhan pennut 5-viikkoisia

Torstai 3.3.2016 klo 23:17

Kuvapäivitys pitkästä aikaa.

Eka pärstä on Kasumi Block Party MonstAr eli Monsteri, musta itämainen lyhytkarva uros. Monsteri on porukan tyypillinen poika. Aivosoluja on ehkä just ja just kaksi ja ilmeet ja ulosanti on ehkä vähän vähemmän älykkäät kun vertaa tyttöihin. Tyhmä, mutta suloinen. Mä en osaa tarkentaa kameraa tuollaiseen mustaan mönttiin niin ne on hieman suttuisia kuvia :D Monsteri on alustavasti varattu.

"HÄH? MITÄSÄHALUUT? KUKAMÄOON?"

SUG_5viikkoa_monsteri.JPG

"Meesenkamerankaataimähyökkään!!"

SUG_5viikkoa_monsteri2.JPG

"HÄH? MITÄSÄHALUUT? KUKAMÄOON?"

SUG_5viikkoa_monsteri3.JPG

"Meesenkamerankaataimähyökkään!!"

SUG_5viikkoa_monsteri4.JPG

Didier ja Monsteri on hengenheimolaisia, niillä on molemmilla putkiaivot.

SUG_5viikkoa_monsteri5.JPG

Seuraava naama on superpersoona Hystis eli Kasumi HYSTERiC HONEY ja neiti on ruskeanaamio siamilainen. Hystis on jokseenkin huippu tyypppi; luonne on kertakaikkisen hupaisa, pää on sievä, kasvot on ilmeikkäät ja huh sen ääntä. Se on jo nyt äänekkäämpi kun emonsa, mikä on sinänsä jo jonkin sortin ennätys. Hystis on hurja seikkailija joka on karannut pentuhuoneesta jo neljä kertaa mun vanavedessä ja kohdannut muitakin aikuisia kissoja kun emonsa Myrrha ja Didier the Super Nanny. Kaiken tämän lisäksi Hystis on myös kuvauksellinen kuten näkyy:

SUG_5viikkoa_hystis.JPG

SUG_5viikkoa_hystis2.JPG

SUG_5viikkoa_hystis3.JPG

SUG_5viikkoa_hystis4.JPG

SUG_5viikkoa_hystis5.JPG

SUG_5viikkoa_hystis6.JPG

SUG_5viikkoa_hystis7.JPG

SUG_5viikkoa_hystis8.JPG

SUG_5viikkoa_hystis9.JPG

SUG_5viikkoa_hystis_ja_myrrha.JPG

Porukan pienin on Kasumi Ultra Spin Tea Party eli Trombi joka siis on ruskeakilpikonnanaamio siamilainen. Trombi oli pari-viikkoisena se aktiivisin, mutta on nyt kasvaessaan osoittautunut rauhallisemmaksi kun muut. Tietty sekin yhtälailla touhuaa muiden mukana, mutta on välillä sivustaseuraajatyyppinen. Sillä on emonsa "haistakaa paska" -ilme ja se osaa myös myrrhamaisen murrjotuksen. Murrjottava-Myrrha ja sen murjottava pentu. Ajoittaisesta murjotuksesta huolimatta myös Trombi on kuvauksellinen.

Edessä Trombi ja taustalla illistelee Hystis

SUG_5viikkoa_trombi.jpg

SUG_5viikkoa_trombi2.JPG

SUG_5viikkoa_trombi3.JPG

SUG_5viikkoa_trombi4.JPG

SUG_5viikkoa_trombi5.JPG

SUG_5viikkoa_trombi6.JPG

SUG_5viikkoa_trombi7.JPG

SUG_5viikkoa_trombi8.JPG

SUG_5viikkoa_trombi9.JPG

Viimeisenä sinkoileva sähikäis-neiti Kasumi Pastel Horror Yum Yum Show Jam Jam, suklaakilpikonnanaamio siamilainen (tai balineesi, mutta simskuksi nyt rekisteröity). Jam Jamista ei saa hyviä kuvia. Se liikkuu. Koko ajan. Melkein kaikki kuvat on sumeita. Mä tarvin sitä varten jonkun superjärkkärin joka ottaa tarkkoja kuvia vaikka juoksevista gepardeista, niin ehkä sellainen voisi tallentaa Jam Jamin sennäköisenä kun se on eikä tuollaisina suttuina. Vika myös minussa, koska en ole kärsivällinen kuvaaja. Etenkään kun on kyse Jam Jamista. Sain siitä kohtalaisen kuvan kun nostin sen korkealle kiipeilypuuhun ja se melkein jähmettyi kauhusta. Ja kaksi muuta melkein tarkkaa kuvaa sain kun tähtäsin pyhän ikuisuuden sitä kun se oli nukkumassa ja herätin sen naputtamalla sitä päähän kevyesti. Sain melkein hyvän kuvan... Jam Jam.

SUG_5viikkoa_jam_jam.JPG

SUG_5viikkoa_jam_jam2.JPG

SUG_5viikkoa_jam_jam3.JPG

SUG_5viikkoa_jam_jam4.JPG

SUG_5viikkoa_jam_jam5.JPG

Jam Jam, Trombi ja Didier. Trombin ilme on klassikko. Murrrrjotus-ilme!!!

SUG_5viikkoa_trombi_ja_jam_jam.JPG

Didier pentujen kanssa

SUG_5viikkoa_ja_didi.JPG

SUG_5viikkoa_ja_didi2.JPG

SUG_5viikkoa_ja_didi3.JPG

SUG_5viikkoa_jam_jam_ja_didi.JPG

SUG_5viikkoa_jm_jam_ja_didi2.JPG

Hystiksellä on kivaa:

SUG_5viikkoa_hystis_ja_pallo.jpg

SUG_5viikkoa_hystis_roikkuu.JPG

SUG_5viikkoa_hystis_roikkuu2.JPG

2 kommenttia .

SuG pentuset 3-viikkoa

Keskiviikko 17.2.2016 klo 13:30

Muutama posetuskuva kolmeviikkoisista. Mulla on vielä iso kasa muita kuvia mitkä päivitän lähipäivinä, mutta nyt kun on pieni hetki aikaa niin lätkin tänne nämä "poseerauskuvat".

Aloitetaan Hystiksestä. Hystis on osoittanut olevansa huippu tyyppi. Se on erittäin aktiivinen ja karkailee pentupesästä alvariinsa. Myrrha jaksaa kantaa sen takaisin joku 5-7 kertaa ja sitten se luovuttaa ja antaa Hystiksen tutkia paikkoja. Alkuun Myrrha yritti blokata Hystiksen etenemisen makoilemalla sen edessä tai päällä, mutta sitkeäluontoinen typsy vaan kiipeää yli tai ryömii alta pois ja juoksentelee ympäriinsä. Se nousi tosi nopeasti ylös, lähti kävelemään ja on ottantut jo juoksuaskeleitakin ja harjoittelee "hyppäämistä". Hystis myös juttelee todella paljon ja harjoittelee kenties jotain oopperaa kun äänen käyttö on niin aktiivista. Aktiivisesta luonteestaan huolimatta se on porukan kuvauksellisin ja siitä onnistuu useampi kuva sarjassa. Rintalasta on aika mukavasti oikaistunut, vähän enemmän on vasen puoli painuneempi ja huolettaa se miten elimet kehittyy jos toi rintalasta jää littaan, mutta toistaiseksi hengitys on normaalia eikä se näytä mitään väsymisen ja hengästymisen merkkejä. Eli ehkä tästä elinkelpoinen kissa tulee, toivotaan ainakin :) Hystis on ruskeanaamio siamilainen tyttö.

Kasumi HYSTERiC HONEY :

SUG_Hystis_pose.JPG

SUG_hystis_pose2.JPG

SUG_hystis_pose3.JPG

Sitten on Monsterin vuoro. Aluksi pelkäsin, että Monsterin jaloissa on jotain vikaa ja kopeloin niitä läpi, koska se vaan möllötteli kun tytöt nousi jo jaloilleen. Sitten yksi päivä bongasin sen jaloillaan ja tajusin, että se on vaan laiska. Monsteri tykkää syödä ja nukkua ja vasta eilen ensimmäisen kerran tuli itse pois pentupesästä. Siis syömään, koska Myrrha makasi pentupesän edessä... Nyt se jo tutkiskelee paikkoja ja vaikuttaa aika rennolta tyypiltä. Ei ainakaan vielä ole säpsinyt mistään äänistä. Tyttöihin verrattuna Monsteri on hiljainen ja sen ääni on jokseenkin säälittävän pieni jos katsotaan itämaisten mittausasteikolla :D Monsteri on musta itämainen (todennäiköisesti lyhytkarva) poika.

Kasumi Block Party MonstAr :

SUG_Monsteri_pose.JPG

SUG_Monsteri_pose2.JPG

SUG_monsteri_pose3.JPG

SUG_monsteri_pose4.JPG

Seuraavaksi Trombi. Trombi on porukan pienin ja seuraa aika hyvin Hystiksen vanavedessä. Ei ihan niin aktiivinen kun Hystis, mutta tutkii jo paikkoja ja kiipeää pentupesän seinää pitkin kohti kattoa. Trombi on porukan ainoa joka ei ala kitisemään ja vinkumaan kun sen nostaa syliin, vaan pöllöttää siinä ihan tyytyväisenä ja tykkää kun silittelee leuan alta ja niskasta. Ehkä tästä tulisi jollekin hyvä sylikissa ;) Trombi on aika sieväkin, että jos jotakuta näyttelyt kiinnostaa niin ehkä tässä on jonkin verran potentiaalia. Trombi on kilpikonnanaamio siamilainen tyttö.

Kasumi Ultra Spin Tea Party :

SUG_trombi_pose.JPG

SUG_trombi_pose2.JPG

Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä Jam Jam (lausutaan jenkkiläisittäin 'ʤæm 'ʤæm). Jam Jam voi ehkä olla mun "lemppari". Se on kaunis ja sillä on emonsa luonne. Eli siltä sitä luonnetta LÖYTYY. Ainakin mitä tulee matolääkkeiden antamiseen, punnitsemiseen ym. Jam Jam antaa kuulua jos se ei jostakin tykkää ja pistää aika kovin hanttiin. Jam Jam karkasi yhtäaikaa pentupesästä Hystiksen kanssa, mutta ei ihan yhtä hanakasti yritä sieltä pois. Jam Jam on kyllä kova noissa pentujen cat fight meiningeissä. Tassut viuhuu ja kovasti se jo "puree" muita. Jam Jamista on paljon kuvia, koska se ei pysy hetkeäkään paikoillaan ja kaikki kuvat on vähän vähemmän onnistuneita kun muista ja sen kuvaussessiot kestää paljon kauemmin. Jam Jam on suklaa- tai suklaakilpikonnanaamio siamilainen tai balineesi tyttö. Toi karva on edelleen siinä rajamailla, mutta mun mielestä se näyttää kasvavan.

Kasumi Pastel Horror Yum Yum Show :

SUG_Jam_Jam_pose.JPG

Ensimmäisen epäonnistuneen sarjan jälkeen nostin kissan pöydälle ja yritin eri menetelmin pitää sitä paikoillaan ja saada nätin kuvan... Kuten näkyy niin epäonnistuin.

SUG_Jam_Jam_pose7.JPG

SUG_Jam_Jam_pose9.JPG

SUG_Jam_Jam_pose4.JPG

Sitten en jaksanut enää pitää kiinni vaan keskityin tähtäämisen ennakoimiseen ja sain kohtalaisia kuvia...

SUG_Jam_Jam_pose2.JPG

SUG_Jam_Jam_pose3.JPG

SUG_Jam_Jam_pose5.JPG

SUG_Jam_Jam_pose6.JPG

SUG_Jam_Jam_pose8.JPG

SUG_Jam_Jam_pose10.JPG

Kommentoi kirjoitusta.

SuG -pennut kohta 2-viikkoisia

Maanantai 8.2.2016 klo 21:47

Pennut täyttää huomenna 2-viikkoa, mutta kuvat isken tänään, koska huomenna en kerkeä. Nimiä on vihdoin alkanut muodostumaan ja aloitan kuvasarjan niillä kahdella joilla on jo nimet. Itseasiassa kaikilla on nimet, mutta en ole kahden naamion välillä päättänyt kumpi on kumpi. Mä olen yleensäkin hidas nimien kanssa. Teemana tällä kertaa SuG eli pysyn samalla aihepiirillä kun aikaisemminkin. Kuvissa pennut on hieman tötteröisennäköisiä kun repaisin ne uniltaan poseeraamaan...

Tässä on FI*Kasumi HYSTERiC HONEY eli Hystis. Ensin sanoin sitä Haniksi, mutta se oli tylsä nimi niin päätin kutsua sitä Hystikseksi koska sillä on ihan jäätävä ääni. Hystis on näillä näkymin ruskeanaamio siamilainen tyttö. Hystiksellä on lattarinta ja nähtäväksi jää selviääkö se hengissä. Kaikki riippuu siitä miten toi rintalasta lähtee kehittymään. Huomasin lattarinnan tasan viikko sitten ja samalla oli paino hieman pudonnut. Hengitys oli raskas ja se rohisi joten menimme eläinlääkäriin ja olemme nyt antibioottikuurilla. Annoin ensimmäisinä antibioottipäivinä Hystikselle nutriplus geeliä jotta tyttö saisi hieman energiaa syömiseen, koska imurefleksi on kuitenkin kunnossa. Paino on tytöllä noussut kokoajan tasaisesti (luukuunottamatta sitä viikko sitten tapahtunutta yhden vuorokauden notkahdusta) ja Hystis on noussut jo jaloilleen ja on ottanut askeleitakin. Hystiksen kanssa mennään päivä kerrallaan ja toivotaan parasta. On hyvinkin mahdollista, että se voi elää normaalin kissan elämän mikäli toi rintakehä ei painu liikaa sisälle päin.

SUG_HYSTERiC_HONEY.JPG

SUG_HYSTERiC_HONEY2.JPG

SUG_HYSTERiC_HONEY3.JPG

SUG_HYSTERiC_HONEY4.JPG

Musta kekäle FI*Kasumi Block Party MonstAr eli Monsteri eli Mini-Monsteri eli Noki-Monsteri. Musta itämainen lyhytkarva poika. Voi olla pitkäkarvakin, mutta mun mielestä näyttää lyhytkarvalta enemmän. Monsteri on mahdollisesti jo varattu, riippuen siitä mihin sen luonne kehittyy. Tällä hetkellä on porukan suurin, lihavin ja laiskin. Se lähinnä kieriskelee kuin kuutti pesässä eikä sillä ole mikään kiire nousta jaloilleen. On se vähän jo noussut seisomaan, mutta siis siihen nähden hidas, että muut ottaa jo askeleita :D Löllykkä poika.

SUG_Block_Party_MonstAr.JPG

SUG_Block_Party_MonstAr1.JPG

SUG_Block_Party_MonstAr2.JPG

SUG_Block_Party_MonstAr3.JPG

Tämä on porukan pienin, syntymäpaino oli vain 69g, mutta on nostanut tasaisesti. Se mikä on aina hauskinta näissä porukan pienimmissä, niin ne nousee ensimmäisinä ylös ja ovat aktiivisimpia. Tää ainakin jo kävelee, tosin aika huojuen... vähän niinkuin juopunut Klonkku. Nimen kerron sitten kun olen sen päättänyt :D Ruskeanaamio tyttö ja sanoisin, että siamilainen.

SUG_pienin.JPG

SUG_pienin_2.JPG

SUG_pienin_3.JPG

SUG_pienin_4.JPG

Viimeisenä suklaa- tai suklaakilpikonnanaamio tyttö. Tämä saattaa olla jopa balineesi, koska sillä on tosi pitkä ja pehmeä turkki. Sen häntäkarvatkin on puolet pidemmät kun muilla. Toivottavasti ei käy niinkun Dahlian pentujen kanssa ja se tiputtaa karvansa ja onkin siamilainen... Tätä kutsuin ensin possuksi, koska se oli ihan pinkki, mutta nyt se on tuollainen miss diva joka itkee ja tappelee vastaan kun punnitsen sitä. Ja tää on aika sieväkin.

SUG_suklaa.JPG

SUG_suklaa2.JPG

SUG_suklaa3.JPG

SUG_suklaa4.JPG

Muutama random kuva vielä.

SUG_Monsteri.JPG

SUG_Monsteri2.JPG

SUG_Hystis.JPG

SUGit.JPG

SUG_Monsteri3.JPG

Kommentoi kirjoitusta.

Myrrhalla on aarteita

Sunnuntai 31.1.2016 klo 15:51

Myrrha synnytti 26.1.2016 viisi pentua. Yksi musta, yksi suklaa ja kolme naamiota. Suklaavauva menehtyi 1,5vrk ikäisenä (oli heikko eikä pystynyt imemään) mutta muut ovat tähän mennessä nostaneet painoa tasaisesti ja ovat virkeitä kiukkupusseja. Ensin olin huolestunut pienimmästä naamiosta, koska se oli syntymäpainoltaan 20g muita pienempi, mutta se on sisukas ja äksy pikku otus joka nostaa painoa samaa tahtia kun muutkin. Myrrhan maitokannut ovat aika valtavat eikä näin ollen pennuilla ole ainakaan ruoasta pulaa. Nimiä näillä ei vielä ole, mutta tässä olis kuvia ötököistä.

Karvanpituuksiin en kamalasti uskalla ottaa vielä kantaa. Viimeksi meni 50% arvauksista oikein :D Jos vertaa turkin laatuja ja pituuksia niin mustalla ja pienellä naamiolla on pisimmät hiukset ja niillä on untuvanpehmeä karva, kun taas yhdellä naamiolla on karheampi piikkitukka. Eli näiden perusteella voisi sanoa kaksi pitkätukkaa ja yksi puli + se yksi joka on niiden välimuoto. Tosin Dahliankin pennuilla oli selvästi kaksi pidempi tukkaista untuvaturkkia ja kaksi karkeampiturkkista, mutta olivat silti kaikki lyhytkarvoja ;)

Ensin pyörähti maailmaan tämä musta möykky. Mun ensimmäinen kokomusta (pikkumusta) ja voin sanoa, että olen samaa mieltä kun muutkin joilla mustia pentuja on ollut: Ovat tosi *********** kuvattavia kun ovat tollaisia muodottomia nokikekäleitä. Voisi ihan hyvin ottaa kuvan grillihiilestä ja sanoa, että "Juu juu, se on musta kissanpentu!" Väittäisin, että tämä on poika. Takuuseen en mene  ^.^

Myrrhan_musta.JPG

Myrrhan_musta2.JPG

Myrrhan_musta4.JPG

Naamioista en osaa sanoa kuka syntyi missäkin järjestyksessä, koska ne ovat syntyessään kaikki valkoisia vanupalloja niin annoin emon ensin putsata ne ja sen jälkeen vasta merkkasin niitä.

Ensin kuvat possusta. Se on hieman hämärä tyyppi. Siis kun sille ei ole tullut pigmenttiä ja sillä on puhtaanvalkoinen turkki niin ajattelin, että se on punanaamio poika. MUTTA nyt tarkastellessa, sen korvien reunoihin ja häntään alkaa pigmenttiä muodostumaan ja se näyttääkin enemmän tytöltä ja koska tähän yhdistelmään ei voi tulla punanaamio tyttöä niin ehkä se onkin suklaa- tai suklaakilpikonnanaamio tyttö. Tai suklaanaamio poika. Lisäksi sen turkki on muiden välimuoto, ei karkea ja piikikäs, eikä pehmeä ja untuvainen niin en turkin pituudestakaan osaa vielä sanoa. No anyway, porsaalta se kuitenkin näyttää, oli se sitten balineesi tai siamilainen, tyttö tai poika, suklaa tai punainen...

Myrrhan_pig.JPG

Myrrhan_pig2.JPG

"Moi. siis häh??... ai mää vai? mikä?? huh?"

Myrrhan_pig3.JPG

Tässä olis sitten porukan kiroileva siili. Sillä on karkea piikikäs turkki ja luulenpa, että se on ruskeanaamio siamilainen ja hän on siis tyttö. Tällä hetkellä se on porukan kaunein. Selvästi erottuu jo suora ja pitkä profiili, leveä päälaki ja avoimet korvat. Se on myös äksy prinsessa. Emonsa luonteen ilmeisesti perii. Kaikki pennut sanoo tietenkin vastaan päivittäisessä punnituksessa ja muussa räpläilyssä, mutta tämä neiti vetää lidlin perhepakkauksen herneitä nenään, huutaa kun hyeena ja sähisee siihen päälle. Tai omasta mielestään sähisee, mutta mua se lähinnä huvittaa kun sieltä kuuluu vaan pihinänpoikanen... Ei saa nauraa sille, ettei tule identiteettikriisiä.

Myrrhan_kiukkuinen.JPG

Myrrhan_kiukkuinen2.JPG

Myrrhan_kiukkuinen4.JPG

Myrrhan_kiukkuinen3.JPG

Ja viimeisenä pienin lilliputti. Tällä on pisin tukka ja pigmentti on aika tasaisenoloisesti levittäytynyt eli uskallan toivoa, että olisi ruskeanaamio. Tai sitten mä vaan kuvittelen sen, koska mä en tähän väliin nyt kilpparia kaipaa vaikka niistä pidänkin. Tämäkin vaikuttaa olevan aika sievä neitokainen.

Myrrhan_pienin.JPG

Mama Myrrha tuli myös kuvattavaksi ja yritti ryöstää pentunsa takaisin.

Myrrhan_pienin2.JPG

"Onks mun tukka varmasti hyvin?"

Myrrhan_pienin3.JPG

Kommentoi kirjoitusta.

Myrrhalla vaikuttaisi olevan pullat uunissa

Sunnuntai 20.12.2015 klo 11:33

Myrrhelis Pyrrhelis näyttäisi kovasti olevan tiine. Ainakin kaikki merkit viittaavat siihen ja painoakin on kertynyt aika paljon lisää, koska muija varastaa ruokaa minkä ehtii :D Ohessa kuvia Myrrhasta ja Myrrhan sulhasesta Chocoballsista. CB:stä on vaikea saada kuvia niin, että sillä olis suu kiinni. Itseasiassa niin on Myrrhastakin eli mikäli tästä pentuja tulee niin niistä voi tulla kohtalaisen äänekkäitä '^.^ Tästä yhdistelmästä on alusvatasti varattu kaksi pentua. Nämä siis vasta alustavia varauksia ja varsinaiset varaukset otan vasta sitten kun/jos pentuja syntyy ja jos niitä syntyy niin myös niiden luonteenkehitys ym. vaikuttavat varauksiin eli kyselyitä saa laittaa tulemaan.

Ensin siis muutama kuva Myrrhasta. BTW Myrrhalla on tosi pitkät viikset.

DSC03956.JPG

DSC03977.JPG

DSC03988.JPG

Sitten Chocoballs. CB:tä ei ole öljytty näihin kuviin kun se omaa muuten vaan tosi kiiltävän turkin. Se ei ole "kollinrasvaisuutta" mikä tekee turkista klähmäisen, vaan sillä on tuollainen luonnollinen ns. silkkitippakiilto. Sen näyttelyarvosteluseteleissäkin lukee kaikissa glossy ja muistan tuomareiden erikseen maininneenkin kuinka super glossy sen turkki on. Vaikka eihän se kiilto kuvista niin hyvin välity.

DSC03998.JPG

DSC04013.JPG

DSC04014.JPG

DSC04023.JPG

DSC04039.JPG

DSC04067.JPG

DSC04007.JPG

Bonuskuvana Pandora. Ihan muuten vaan. Kun se on niin sievä. Ja sillä on ihanat silmät. Ja se on muutenkin niin ihana. Vaikka onkin välillä tosi pirullinen muille kissoille. Silti ihQ ^.^

DSC04099.JPG

Kommentoi kirjoitusta.

Myrrha on astutettu

Maanantai 23.11.2015 klo 0:05

Myrrha eli Cleverkitty All My Loving on astutettu Chocolla (Kasumi And Then There Were None.) Jos tämä yhdistelmä tuottaa hedelmää niin pentujen odotetaan syntyväksi tammikuussa. Ja jos nämä syntyvät, on värimahdollisuuksia muutamia. Poikia voi tulla mustia, suklaita ja punaisia. Tytöistä värimahikset on musta, suklaa, kilppari ja suklaakilppari. Suurin todennäköisyys on itämaisiin lyhytkarvoihin, mutta mahdollisuus myös itis pitkäkarvoihin sekä simskuihin ja balineeseihin. Teoriassa siniset ja lilatkin ovat mahdollisia, mutta tosiasiassa hyvin epätodennäköisiä.

Myrrha oli siis ilmoitettu TUROKin näyttelyyn sunnuntaille, mutta sattuneesta syystä se jää nyt välistä ;)

Vaikka tämä pentue onkin tervetullut niin on se silti todennäköisesti viimeinen Kasumi-pentue tältä erää. Eli Karma ja Shiroki tullaan jossain kohtaa (mahd.pian) steriloimaan ja Shiroki tulee todennäköisesti etsimään lemmikkikotia. Myös Chocon ballsit lähtee lähiaikoina ja Chocokin hakee sen jälkeen lemmikkikotia. Jos joku hämmästelee, että miksi näin, niin syitä on monia eikä voi sanoa, että yksi syy menee kirkkaasti ylitse muiden. Vaikka ne pennut kuinka ihanaisia onkin niin silti tällä hetkellä kasvattamisen miinuspuolista (enkä puhu vaan rahallisesta tappiosta) tulee pidempi lista kuin plussapuolista. Eli käytännössä mun oma motivaatio kasvattamiseen on aika hukassa enkä tietenkään viitsi pitää kuseskelevia kissoja leikkaamattomina turhan päiten. Se on liian stressaavaa kaikille osapuolille, itseni mukaan lukien.

Kommentoi kirjoitusta.

blogin hiljaiselo jatkuu

Tiistai 25.8.2015 klo 9:51

Tällä hetkellä ei ole sen ihmeempiä kuulumisia ollut pitkiin aikoihin, kun että muut ovat kotinsa löytäneet, mutta Choco ja Shiroki edelleen ehkä sijoituskoteja vailla. Myrrha astutetaan mahdollisesti vielä tämän vuoden puolella ehkä Chocolla eli sellaisia pentuja on odotettavissa, mutta niistä lisää kun aika on lähempänä :)

Kommentoi kirjoitusta.

pentupäivitys + paljon kuvia

Sunnuntai 28.12.2014 klo 16:33

Aloitetaan kuvakattaus Dahlian MEJIBRAY-pennuilla joista Tora, nykyiseltä nimeltään Vilho, on jo muuttanut omaan kotiin 11v simskuseniorin kaveriksi.

Omaa kotia etsii tämä pieni siro punatabbynaamio siamilais-neitonen nimeltään Cross eli Kasumi Baby Crossing Harmittavasti Crossin super-kehruukone ei kuulu kuvien välityksellä, mutta vakuutan, että sen tämä neiti osaa tehdä. Cross ei ole tyypillisten tyttöjen tapaan tuittupäinen tuuliviiri vaan enneminkin herttainen ja hyvin kiltti sylikehrääjä, josta tarvittaessa löytyy myös erittäin paljon vauhtia ja riehakkuutta.

gm_cross.jpg

gm_cross2.jpg

gm_cross3.jpg

gm_cross4.jpg

gm_cross5.jpg

Sitten porukan toinen tyttö, kotiin jäävä Karma, Kasumi Kore wo izon to yobu nara joka on kilpikonna itämainen lyhytkarva. Karma onkin sitten se tuittupäisempi tuuliviiri eli tyypillinen tyttökissa jolla vauhtia riittää muidenkin edestä. Ja siis se syy miksi se jää kotiin on edelleen sama, se on liian hurja luovutettavaksi eteenpäin :D Karma on ilmoitettu ensimmäiseen missikisaansa, SUROKin järjestämään lahden näyttelyyn sunnuntaille 25.1.2015.

gm_karma.jpg

gm_karma2.jpg

gm_karma3.jpg

Tytöt yhdessä:

gm_karma_cross.jpg

Porukan ainoa jäljellä oleva poika Kasumi And Then There Were None. Suklainen itämainen lyhytkarva etsii sijoituskotia jostain ei liian kaukaa salosta. Tämä tapaus onkin sitten mammanpoika ja niin kova syömäri, että sai lisänimeksi lihapulla. Chocoballs osaa myös pentumaiseen tapaan olla leikkisä, mutta on ehdottomasti ennemmin sylikissa jos itse saa valita. Toki lelujaan tämäkin otus puolustaa hurjasti muristen ja huiskatkin saa teurastuskäsittelyn jos niihin kyntensä saa iskettyä. Chocoballs on ilmoitettu Karman kanssa samaan näyttelyyn.

gm_tzk1.jpg

gm_tzk2.jpg

gm_tzk3.jpg

gm_tzk5.jpg

gm_tzk8.jpg

Todistus siitä, että mammanpoikakin osaa tappaa saaliinsa:

gm_tzk7.jpg

Sitten olisi tarjolla Himen the GazettE -pennut, jotka ovat nyt puolen vuoden iässä.

Kotia etsii Tokyo eli Kasumi Tokyo Shinjuu ticked tabby itämainen pitkäkarva tyttö, joka on myös tulossa lahden näyttelyyn samalle päivälle kun edellä mainitut. Tokyo on koko porukan hiljaisin ja itsenäisin, josta kuitenkin löytyy itämaisen perusluonteenpiirteet eli leikkisyys, aktiivisuus, läheisriippuvuus ja halu osallistua kodin askareisiin. Kaikkea tätä se on, mutta huomattavasti pienemmällä volyymilla kun muut pennut. Eikä sillä ole tarvetta tehdä numeroa itsestään, toisin kun muilla mun kissoilla ja pennuilla. Tokyosta voisi sanoa, että se on kaiken kaikkiaan luonteeltaan tasapainoinen kissa.

gm_tokyo3.jpg

gm_tokyo4.jpg

gm_tokyo6.jpg

Sijoituskotia etsivä ruskeatabbynaamio balineesi tyttö Kasumi Shiroki Yuutsu pitää edelleen ikiliikkujan titteliään vahvasti yllä. Shiroki ei aina edes tiedä mihin suuntaan mennä jos mielenkiintoisia kohteita on useampia. Shiroki on se, joka ensimmäisenä syöksyy vaatekaappiin tai muuhun normaalisti kiinni olevaan kaappiin tarkastamaan sen sisällön. Se on myös valtuutettu pahvilaatikko-tarkastaja, jos sellainen sattuu lattialle osumaan. Shirokilla on emonsa taipumus hypätä lattialta suoraan syliin. Shirokin katseesta ja olemuksesta huokuu usein isoäitinsä Pandora.

gm_shiroki2.jpg

gm_shiroki3.jpg

gm_shiroki4.jpg

Viimeisenä pentuporukasta Doro ja Winky, joilla on jo oma koti. Ruskeatabbynaamio balineesi tyttö Kasumi Doro Darake no Seishun muuttaa lohjalle Stinky-Winkyn kanssa samaan kotiin, kunhan olen ensin käyttänyt Winkyn kastraatiossa. Tämä siksi, koska kaikkihan me tiedämme miten helposti se vahinko voi käydä jos tyttöjä ja poikia asuu saman katon alla :D Vaikka usein olenkin itseäni soimannut Winkyn olemassaolosta, niin on se niin hurmaava persoona, että loppujen lopuksi olen iloinen tästä kokemuksesta. Tämän päivän kuvista huolimatta Doro on viehkeä, elegantti balineesiprinsessa, joka on lukenut ja sisäistänyt balineesin rotumääritelmän luonnekuvauksen. Ja Winky on... Winky. Tuleva omistaja kiteytti sen hyvin yhteen: Esmeralda ja Quasimodo :D

gm_doro.jpg

gm_winkyyy.jpg

gm_winkyyyyy.jpg

Yhteiskuvat:

gm_doro_ja_winky.jpg

gm_doro_ja_winky3.jpg

Winkyn häntä piti ikuistaa kuvaan, koska se on aika naurettava ilmestys kiharoine karvoineen. Yleensä se näyttää nuhjaantuneelta pulloharjalta johon tarttuu kaikki roskat kiinni :D

gm_doro_ja_winky4.jpg

Sitten muuten vain satunnaisia yhteiskuvia kaikista.

Tokyo, Shiroki, Winky

gm_tokyo_shiroki_winky.jpg

Chocoballs, Winky, Cross, Tokyo ja taustalla häärää joku balineesi.

gm_tokyo_tzk_winky.jpg

Winky, Tokyo, Cross

gm_tokyo_winky_cross.jpg

Sama porukka kun yllä

gm_tokyo_winky_cross2.jpg

Chocoballs, Winky, Cross, Tokyo, Doro ja mukaan soluttautunut Gabriel.

gm_tzk_winky_cross_tokyo_doro_gabriel.jpg

Sama järjestys kuin yllä + Shiroki joka liittyi joukkoon. Kuvassa näkyy myös pinkki pallo mihin kaikkien katseet suuntautui. Karma perhana karkasi kuvasta.

gm_tzk_winky_cross_tokyo_doro_shiroki_gabriel.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Pennuista massiivinen kuvapläjäys

Torstai 13.11.2014 klo 21:19

Laiskuutta ollut ilmassa, mutta nyt taas kuvia :)

Aloitetaan Himen pennuista, joista kaksi etsii lemmikkikotia ja yksi sijoituskotia.

Kasumi Doro Darake no Seishun joka on edelleen ruskeatabbynaamio balineesi tyttö. Ja joka edelleen rakastaa sylissä olemista, rapsutuksia, peiton alla nukkumista ja leikkimistä. Doro on normaali itämainen luonteeltaan ja aktiivisuustasoltaan ja vihtyy mielummin toisten kissojen kanssa kun yksinään. Doro on myös kohtalaisen osallistuva eikä missään nimessä jätä lattian lakaisua väliin vaan rientää välittömästi auttamaan. Neidillä on hassu närisevä ääni joka ei kuitenkaan hurjan kova ole. Doro etsii lemmikki kotia. Saa toki näyttelyttääkkin jos haluaa :) HUOM! VAROITUS! Doro on erittäin huomiohakuinen ja rakastaa hellittelyhetkiä ja on valmis ahdistelemaan tuntikausia kunnes saa huomionsa. Eikä mikään huomio ole ikinä tarpeeksi.

gazette_doro.jpg

"Doro älä pelleile, kun kuvataan, NYT se naama peruslukemille!"

gazette_doron_kieli.jpg

gazette_doron_kieli2.jpg

"Mjokei sitten... tylsimys..."

gazette_doro2.jpg

Kasumi Tokyo Shinjuu Ruskea ticked tabby itämainen pitkäkarva tyttö, joka etsii lemmikotia ja jota ehdottomasti saa myös näyttelyttää ;) Tokyo on normaaliin itämaiseen tapaan leikkisä ja aktiivinen, mutta viihtyy myös yksikseen ja on huomattavasti itsenäisempi kun kukaan muu mun itämaisista. Voisi ehkä mennä peräti ainoana kissanakin jos vaan saisi ihmisen seuraa riittävästi. Siitä Tokyo pitää. Ihmisen seurasta siis. Vaikka onkin olevinaan itsenäinen maailmanmatkaaja, niin silti sillä on hillitön halu käpertyä syliin ja ihan paras nukkumapaikka on tyynyn päällä. Eikä minkä tahansa tyynyn, vaan MUN tyynyn silloin kun oman lanttuni siihen asettelen. Tokyolla on tosi kaunis profiili ja jo nyt aika runsas puuhkahäntä.

gazette_tokyo.jpg

gazette_tokyo2.jpg

gazette_tokyo3.jpg

gazette_tokyo4.jpg

"Mitä kohtaa sä et ymmärtänyt, kun sanoin, että EN HALUA tota sun huiskua?!"

gazette_tokyo5.jpg

Kasumi Shiroki Yuutsu etsii sijoituskotia jostain kohtalaisen läheltä saloa, kodista joka mielellään lähtee näyttelyihin mukaan. Shiroki on ruskeatabbynaamio balineesi neitokainen joka on nähtävillä tulevassa turokin näyttelyssä turussa 22.11. Tästä neitosesta varoituksen sana: Ikiliikkuja. Jos joku muistaa edellisen pentueen ikiliikkujan eli Kurenai no buta (BAL b) niin saatte käsityksen millainen Shiroki on. Se ei ole vaan aktiivinen vaan AKTIIVINEN joka paikan hösääjä ja häärääjä. Eli jos tykkäät keräillä kirjahyllyn tavaroita lattialta, imuroida paperisilppua (esim. wc-paperin), pedata pedin monta kertaa päivässä, ostaa uusia kännykän laturijohtoja ja mahdollisesti saada design-parturoinnin huonekasveille niin Shiroki on ehdottomasti oiva valinta kissaksesi. Shiroki on myös kohtalaisen kova juttelija ja erittäin määrätietoinen, hellyydenkipeä, omistushaluinen, mustasukkainen super-kehrääjä. Vaikuttaa olevan myös nopea oppimaan uusia asioita. 

gazette_shiroki.jpg

gazette_shiroki2.jpg

Shiroki ja Doro

gazette_shiroki_ja_doro.jpg

the GazettE pesue yhdessä :)

gazette_s_d_t.jpg

Sitten siirrytään Dahlian Ninja Squad ryhmään jotka ovat kaikki vailla kotia. Paitsi yksi joka jää kotiin :) Pikku psykopaatti-poppoo jotka ovatkin kaikki lyhytkarvoja. Karma ja Tora näytti ensin pitkäkarvoilta, mutta ne on tiputtaneet korvatupsunalutkin ja muutkin haivenet ovat hävinneet. Eli tässä olis MEJIBRAY kakarat:

Kasumi Baby Crossing on punatabbynaamio siamilainen (variantti) ja tyttönen etsii lemmikki/näyttely kotia. Cross on hiljainen, mutta vauhdikas tyttö joka ei ihan hevillä pysähdy. Sisarusten kesken Cross on armoton painileikeissä ja huudattaa poikia kohtalaisen kovalla äänellä. Cross kiipeää mieluusti syliin aina tilaisuuden tullen ja viihtyy hyvin sekä ihmisten, että kissojen seurassa eikä pistä koiraakaan pahakseen. Sitäkin voi puskea, vaikka se äriseekin. Cross on osoittautunut kohtalaisen nirsoksi ruokansa suhteen. Se kyllä osaa kerjätä sitä huutaen, mutta sen syöminen onkin sitten toinen juttu.

Linssilude pienestä pitäen ^o^

mejibray_cross_naama.jpg

mejibray_cross.jpg

mejibray_cross2.jpg

mejibray_cross3.jpg

Kasumi Itsuwari no kamen/jisatsu no uta Olis myös punatabby naamio siamilainen, poika tosin. Tora on samanlainen viimapää kun muutkin tästä pesueesta. Hyvin vauhdikas ja sen lisäksi myös äänekäs. Pikku-ukko on myös hyvinkin ovela ja nokkela pakenemaan matolääkitystä ja sylkemään pillerit ulos. Ei se varsinaisesti tappele vastaan, mutta kiemurtelee kun mato ja pyörittelee pilleriä suussa niin, että sitä on vaikea saada menemään alas. Torakaan ei viihdy yksin ja tykkää kammeta syliin kököttämään ja voi istua siinä hamaan tappiin asti, silitti sitä tai ei. Yöllä sen bravuuri on herättää mut repimällä mun hiuksia. Kerrassaan hurmaava... Torakin etsii lemmikkikotia, ja voi myös näyttelyttää mikäli se on mieleistä puuhaa.

mejibray_tora.jpg

mejibray_tora2.jpg

mejibray_tora3.jpg

Kasumi And Then There Were None. Suklaa itämainen lyhytkarva poika joka etsii sijoituskotia jotakuinkin salon suuntamilta, helsingin suuntakaan ei ole liian kaukana. Tämä hedelmälepakko on erittäin kova juttelemaan... on ollut sitä syntymästään saakka ja juttua riittää koko ajan enemmän ja enemmän kun ikää tulee lisää. Hirmuisen huomionhakuinen ja ihmisrakas otus mikä tykkää nukkua peiton alla ja kaivautuu sinne vaikka väkisin. Olkapäälle on aina hyvä kiivetä tähystämään ja samalla voi yrittää suusta sisälle, koska ikinä ei pääse tarpeeksi lähelle ihmistä. Vauhtia tästäkin toki löytyy siinä missä sisaruksistaankin, mutta silti ihaninta on kun saa olla sylissä, olkapäällä, naamalla ja ylipäänsä lähellä. Pahaa aavistamattomat vieraatkin voivat saada hedelmälepakon lahkeeseensa roikkumaan mikäli huomiota ei muuten heru. Herra Hurrrmaava näyttää tältä:

mejibray_tzk.jpg

mejibray_tzk2.jpg

mejibray_tzk3.jpg

mejibray_tzk4.jpg

Kasumi Kore wo izon to yobu nara on kilpikonna itämainen lyhytkarva tyttönen joka on niin hurja, että sitä ei voi luovuttaa kenellekkään... uskoo ken haluaa :D Oikeasti se on pieni villikko jonka uteliaisuus on rajoja rikkovaa. Hirmuinen vauhti on päätähuimaava ja loikat viistää katonrajaa. Karma on myös hyvin nokkela ja päättäväinen. Neito ei myöskään piittaa tuon taivaallista jos joku aikuinen suhisee ja läpsii. Karma on ilmeiltään ja eleiltään niin dahliamainen että sen vaan on jäätävä kotiin. Se on musta Dahlia :D Ja mun mielestä on ihan über söpöä, että Dahlian vasemman etujalan varpaat on punaiset ja oikean etujalan varpaat on kanelit ja Karmalla on vasemmat varpaat punaiset ja oikeat on mustat (*^_^*) Dahlian ja Karman väri on muutenkin jaottunut osittain hyvin samanlaisesti, paitsi Karman pää, jonka värit muistuttaa (niinkun Katariina aiemmin kommentoi) Maski-tädin valopäätä :D

mejibray_karma.jpg

mejibray_karma2.jpg

mejibray_karma3.jpg

mejibray_karma4.jpg

mejibray_karma5.jpg

Bonus kuvasarjana The One And Only; STINKY-WINKY!!!!! Myös tunnetaan nimellä Pinky-Winky, Skinny-Pig, The little piggy, Haisu-Possu ym ym ym ym. Jos ei tietäis, että emo on balineesi niin vois melkein luulla don sfinxiksi. Niin on isänsä geenit perinyt että itämaisen olemus on lähes olematon. Ninja Squad ryhmään verrattuna Winky on jähmeä ja kömpelö sekä hieman rauhallisempi. Mutta älkää vaan luulko ettei tästäkin kovempi vaihde löydy silloin kun sille tuulelle sattuu ;) Stinky-Boy rakastaa ruokaa ja onkin ensimmäisenä kupilla ja viimeisenä poistuu kupilta. Winky myös yleensä ryöstää lautaselta ison lohkareen ruokaa, syö sen piilossa ja tulee murisemaan muille ja ottamaan seuraavan klöntsän ruokaa. Winkyllä on kiharat viikset ja kiharat pehmeät rintakarvat, mutta kropassa Winkyn karva on niin olematonta, että se on kuin pehmeää nukkaa. Se saattaa myös tiputtaa karvansa kokonaan (häntää, jalkoja ja rintakarvoja lukuunottamatta). Winky etsii lemmikkikotia, sekarotuinen kun on. 

stinky-winky.jpg

stinky-winky2.jpg

stinky-winky3.jpg

stinky-winky4.jpg

stinky-winky5.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Stinky-Winky

Sunnuntai 5.10.2014 klo 14:52

Olen kuullut huhuttavan, että tästä otuksesta huhutaan. Ei se tosin haittaa, saa siitä huhuilla, kun ei ole kyseessä mikään valtionsalaisuus eikä mitään muutakaan sen dramaattisempaa kun yksi pieni hassu kissanpentu :)

Eli tämä otus on balineesi naaraani Myrrhan ja don sfinx kollini Hikarun ei-toivottu hedelmä. Viisi viikkoa on möhkiäisellä ikää. Kuten sanottu, niin tämä ei ole salaisuus, olen sen olemassaolosta kissaliittoon ilmoittanut pian sen syntymän jälkeen, kun huomasin ettei se ole puhdasrotuinen ja olen kissaliitosta saanut ohjeetkin miten otuksen kanssa menettelen. Myrrhan tiineys varmistui vasta hyvin loppuvaiheessa kun tunsin pennun liikkeet, niin olematon oli maha. Tiesin siis tiineyden mahdollisuuden, mutta odotin jotain ihan muuta. Nimittäin Myrrha x Didier yhdistelmää, mutta kun pentu syntyi, niin paljasti sen kihara karva todellisen isän. Olen aina erotellut tarkoin naaraat ja urokset toisistaan ja tiesin kyllä, että Hikaru ja Myrrha olivat päässeet hetkeksi yhteen, mutta olin myös 98,99% varma ettei Myrrhalla ollut kiima alkanut kun ei varsinaisesti mitenkään "oireillut". Reilu puolen viikon, melkein viikon päästä tästä, Myrrha alkoi selvästi kiimaamaan ja asui yhdessä Didierin kanssa muutenkin, niin odotin tietenkin niiden vauvoja. No mutta, tällainen Winky-poika täällä nyt majailee ja kasvaa itämaispentujen kanssa :) Sen vielä tästä sanon, että mä en ole tätä vielä kenellekkään tarjonnut tai luvannut, enkä taatusti antanut kenellekkään muulle lupaa tätä tarjota minnekkään. 

Ulkonäkö on ihan isältään peritty, itämaisen näköä ei ole Winkyssä juuri nimeksikään. Turkki on outo laineikas, puuvillavanumainen eikä laskeudu lainkaan vaan sojottaa pystyssä joka suuntaan kuin sähköiskun saaneena. Viikset on pitkät ja kiharaiset ja päälaen karva on niin olematonta, että kalju paistaa läpi. Luonnekkin on isältä peritty. Aivosoluja on ehkä se 2kpl mitkä välillä saattaa törmätä yhteen ja se luulee saaneensa ajatuksen. Usein Winky tyytyy tuijottamaan tyhjyyteen. Vauhti ei päätä huimaa, toisin kun itämaispentujen, en ole Winkyn nähnyt kertaakaan vielä juoksevan. Yksi asia Winkyn käyttäytymisessä on yhteneväinen itispentujen kanssa... loputon ruokahalu :D Ja tältä se näyttää:

winky_008.jpg

winky_009.jpg

Saa nauraa, on niin oudonnäköinen otus, että vaikea sitä on katsoa repeämättä nauramaan :D

6 kommenttia .

MEJIBRAY -pentue 5viikkoa + 1pvä

Perjantai 26.9.2014 klo 17:34

Noniin. Pitkästä aikaa päivitystä. Himen pennut meni the GazettE -teemalla ja päätin nytkin pysytellä samoilla aalloilla ja pysyä musiikki aiheessa ja tällä kertaa MEJIBRAYn kappaleiden muodossa. Pennuilla on siis nyt nimet ja kuvat on sitten syntymäjärjestyksessä.

FI*Kasumi Baby Crossing

SIA d 21 var Punatabbynaamio siamilainen tyttö. Cross on vauhdikas ja mieli puuhaa on lahjetta pitkin kiipeäminen. Ja ylipäänsäkin kiipeäminen joka paikkaan. Vaikka sitten paljasta säärtä pitkin. Mamma valvoi taustalla kuvaussessiota ;) Suloinen sylityttönen on kotia vailla.

mejibray_pentue_26.9.2014_001.jpg

FI*Kasumi Itsuwari no kamen/jisatsu no uta

BAL d 21. Punatabbynaamio balineesi poika. En kylläkään ole vielä täysin varma onko Tora pitkäkarva, mutta sellaiseksi aion sen nyt ensialkuun rekisteröidä kun sillä on sellaista untuvaista haiventa. Jotenkin nämä naamiot saivat kiipeilygeenit kun ovat jatkuvasti roikkumassa joka paikassa. Tora tykkää myös kiipeilemisestä ja ensimmäisenä uskaltautui raapimapuuhun. Hurmuriherra. Tämä hakee sijoituskotia.

mejibray_pentue_26.9.2014_005.jpg

FI*Kasumi Kore wo izon to yobu nara

OLH f. Kilpikonna itämainen pitkäkarva tyttö. Karmee-Karma. Karma tykkää painia ja osaa jo kiukutellakkin jos jokin ei ole kivaa. Osaapa neiti jo isotellakkin muille. Tästä on vaikea saada kuvia mistään kulmasta tuon sekasotkusuttura värinsä takia. Silti tämä sekasotkusuttura voipi ehkä jäädä kotiin asumaan...

mejibray_pentue_26.9.2014_002.jpg

mejibray_pentue_26.9.2014_003.jpg

mejibray_pentue_26.9.2014_006.jpg

mejibray_pentue_26.9.2014_008

FI*Kasumi And Then There Were None.

OSH b var. Suklaa itämainen lyhytkarva poika. Scream on nimensä mukaan Scream. Se juttelee enemmän kun yksikään pentu/kissa mitä mulla on ollut. Se herää se huutaa. Se leikkii se huutaa. Sen nostaa syliin se huutaa. Se syö se huutaa. Ei siinä mitään, antaa pojan jutella kun juttua kerran riittää. Tykkää myös kiivetä syliin istuksimaan. Tällä on IHANAT silmät. Kerrassaan ihanan malliset. Ja mun mielestä tää näyttää ihan Will Smithiltä... enkä ole ainoa joka on samaa mieltä asiasta :D Poikanen on vailla kotia. Tää olis kiva saada jonnekkin joka haluaisi ehkä käydä pyörähtämässä myös näyttelyissä otuksen kanssa.

mejibray_pentue_26.9.2014_004.jpg

1 kommentti .

Dahlian kakarat 1 viikko + 2 päivää

Lauantai 30.8.2014

Laiskasti tulee päiviteltyä, koska kone on hitaampi kun kastemato asfaltilla... Kuvat on tältä aamulta. Dahlia on osoittautunut erinomaiseksi ja erittäin tunnolliseksi emoksi jolta ei maitokaan lopu ihan heti kesken, on meinaan sellaisia palluroita nää pennut jo. Hirveitä kiljukaulojakin ovat. Sellainen meteli niistä lähtee, että hädin tuskin saan nukuttua yöllä...

Pennuilla ei vielä ole nimiä. Tai on melkein, mutta en ole päättänyt kun yhden niin en vielä niitä paljasta. Kuvat on syntymäjärjestyksessä.

Ekana maailmaan putkahtanut tyttönen joka kovasti siamilaiselta näyttää. Ensin oli pitkäkarvaisin, mutta nyt kun ovat kasvaneet ja kehittyneet niin tällä onkin lyhyin karva. Eli sanoisin että tämä on SIA d (21?) var. Eli punanaamio (mahdollisesti tabby) siamilainen variantti. Ja voi jummi mikä ääni tällä neidillä on. Lasit helisee ja linnut karkaa puista. Ja on muuten aika sievä tyttönen.

dahlian_pennut_1vko_007.jpg

dahlian_pennut_1vko_008.jpg

Toisena syntyi myös kiljuhanhi, mutta poikaversiona. Tämä on vähän siinä kintaalla onko siamilainen vai balineesi. Sen karva on pidempi kun simsku tytöllä, mutta en ole vielä varma onko riittävän pitkä ollakseen balineesi. Tämä kaveri se vasta kiljuukin. Ja tuon karjumisen/kiljumisen/rääkymisen takia sillä onkin jo nimi, mutta en paljasta sitä ennen kun olen päättänyt muidenkin nimet ;) Eli tämä on sitten SIA d (21?) var tai BAL d (21?). Eli puna(tabby?)naamio siamilainen tai balineesi. Myöskin tosi nätti.

dahlian_pennut_1vko_005.jpg

dahlian_pennut_1vko_006.jpg

Kolmas itkupilli on kilpparityttönen. Tällä on kaikkein pisin karva ja levein pää ja lyhyin kuono, mutta profiili on viivasuora. Ja on muuten koko pesueen suurin öhkömölliäinen. Voisin jopa uskaltaa väittää tätä itämaiseksi pitkäkarvaksi eli OLH f. Naaman punaiset karvat on jotenkin tosi hauskasti sijoittuneet.

dahlian_pennut_1vko_001.jpg

dahlian_pennut_1vko_002.jpg

Viimeisenä suloinen pieni suklaapoika. Kovasti näyttäisi olevan itämainen lyhytkarva eli OSH b var. Aluksi näytti hyvin vaatimattomalta, mutta vaikuttaisi olevan kehittymässä hyvään suuntaan. Tällä on mielettömän hienot silmät, tosi vinot ja kapeat. Myöskin sievä poikanen.

dahlian_pennut_1vko_003.jpg

dahlian_pennut_1vko_004.jpg

1 kommentti .

Hello kittens!

Lauantai 23.8.2014 klo 12:22

Siis Dahlia sai pentunsa. Syntyivät torstaina 21.8 ja niitä pyörähti 4kpl. Pienimmän syntymäpaino oli 98g ja kaksi isointa 106g eli aika isoja möhkiksiä. Ne oli syntyessään jotenkin niin ruipelon ja surkeannäköisiä pitkäjalkaisia rimppakinttuja, että mun ensi reaktio oli: "Toi painaa ehkä just ja just 60g..." Sit pistin tytön puntariin ja hups, se olikin 106g. Nää oli kaikki syntyessään hämähäkinjalkaisia pääskynpoikasia kun taas Himen pennut oli syntyessään sellaisia pötkylöitä verrattuna näihin. Tai no kaikki kissanpennuthan on rumia ruipeloisia linnunpoikia syntyessään, mutta nää oli vielä astetta rumempia. Anteeks nyt kamalasti, mutta mun mielestä vastasyntyneet pennut on rumia. Antaa mennä, heittäkää vaan mua tomaateilla, c if I care... Kunhan ette heitä sellerillä, niitä mä vihaan... Viikon ikäisinä pennut alkaa olemaan jo ihan söpöjä ja kahden viikon iässä ja siitä ylöspäin tosi söpöjä :D Jos en ole vielä hoksannut mainita yhtä oleellista asiaa, niin pentujen isänä toimii punainen tiketti komistus Mummeli Dinazinho Sepe

Kuvia kuvia :) Vaikka vähän huonoja sellaisia. Minä kun en ole kamerataituri ja mun kamera on surkea. Ei hyvä yhdistelmä :D

Ensin syntyi siamilainen/balineesi tyttö. Rotu ja väri selviää myöhemmin jahka vähän kasvavat :)

dahlian_pennut_001.jpg

Toisena syntyi siamilainen/balineesi poika. On sit muuten ihan hirvee kiljuhanhi. Ehdottomasti kovaäänisin kaikista pennuista mitä mulla tähän asti on ollut. Aamulla joku vei hänen ruokapaikan niin se alkoi kiljumaan sellaisella korvia vihlovalla sireeniäänellä. Sit se alkoi suutuspäissään kiipeämään Dahlian rakentamaa pesänreunaa yli. Siis tyyppi, sä painat 130g, ei sulla vielä ole varaa isotella...

dahlian_pennut_002.jpg

Kolmantena syntyi musta möykky. Kun Dahlia oli pessyt sen, otin sen punnitukseen ja ilokseni huomasin, että se onkin kilppari <3<3<3 Itämainen lyhyt- tai pitkäkarva kilppari tyttö. Ensin tein tietenkin oletuksen, että kilppari on tyttö, mutta pakkohan sinne takapäähän kuitenkin oli kurkata ja varmistaa asia kun muistaa, että Dahlialla on kilppariveli ;) Tästä oli tosi vaikea saada mitään edes semi hyvää kuvaa. Noi naaman punaiset karvat on aika hauskasti jakautuneet. Molempien silmien päällä menee punaiset pyörteet. Kiinalainen oopperameikki... Muutenkin pitkin kroppaa sitä punaista näyttäis menevän tosi hyvin. <3 torties <3

dahlian_pennut_004.jpg

Ja pahnan pohjimmainen ja porukan pienin on suklaa-ukko. Itämainen lyhyt- tai pitkäkarva. Taas kuva vääristää, se on oikeasti tummempi suklaa kun mitä tää kuva antaa ymmärtää ja sen nenä ei suinkaan ole vaaleanpunainen niinkuin se tässä näyttää vaan nätin mokkainen. SUKLAAPOIKA <3

dahlian_pennut_006.jpg

3 kommenttia .

Girls Girls Girls

Sunnuntai 17.8.2014 klo 17:47

Niin... Girls Girls Girls... Kaikki pennut onkin tyttöjä. Ei, en vitsaile... Ihan oikeasti ne on tyttöjä :D Eli tääl ois nyt sitten yksi ruskeatabbynaamio balineesi tyttö ja yksi ruskeatickedtabby itämainen pitkäkarva tyttö vailla lemmikki- ja/tai näyttelykotia. Ja yksi ruskeatabbynaamio balineesi tyttö vailla sijoituskotia. Nimet pysyy ennallaan siitä huolimatta vaikka sukupuolet "vaihtuivat". Ikää tyypeillä on nyt 8vko. No mutta, kuviin siis :)

Shiroki hakee sijoituskotia. Neidistä on kehittynyt seikkailija joka karkailee Doron kanssa pentuhuoneesta aina tilaisuuden tullen. Shiroki on porukan isoin (yli kilon jo) mutta silti elegantein ja on kehittynyt mun mielestä porukan näteimmäksi. Lisäksi sillä on paras vastustuskyky (ainakin tähän asti) mikä edesauttoi päätöstä jättää tämä jatkoon. Sillä on myös hauska hurinaluonne ja antaa parhaiten käsitellä itseään.

the_gazette_8vko_shiroki.jpg

the_gazette_8vko_shiroki2.jpg

the_gazette_8vko_shiroki3.jpg

the_gazette_8vko_shiroki4.jpg

Sitten olis Doro joka on porukan rämäpää. Roikkuu verhoissa kun mikäkin Tarzan liaanilla, isottelee aikuisille kissoille ja on leikeissään muutenkin rajuotteinen. Mestari pakenemaan pentuhuoneesta ja kun se pääsee karkuun niin se ampuu kun ohjus ovesta ja sinkoilee pitkin kämppää. Doro lähinnä menee eikä meinaa ja jos se joskus olikin sellainen joka pysähtyi miettimään asioita niin se piirre on aika pitkälti kadonnut. Doro on vielä vailla kotia.

the_gazette_8vko_doro.jpg

Ja sitten olis Tokyo-tyttönen. Myös erittäin leikkisä tapaus jonka vauhti pysähtyy vasta kun seinä tulee vastaan. Kirjaimellisesti. Käreästä äänestä on kehittynyt kohtalaisen kimakka ja sitä kimakkaa kimitystä saakin aika paljon kuunnella. Tokyo näyttäisi olevan porukan arin tapaus joka välttelee kamalan kovia ääniä. Osaa olla aikamoinen kiemurtelija kun yrittää antaa matolääkettä, putsata korvia tai silmiä. Tokyo on myös lelurohmu joka murisee kovastikin jos joku yrittää hänen saaliin viedä. Tokyokin on vielä vailla kotia.

the_gazette_8vko_tokyo.jpg

the_gazette_8vko_tokyo2.jpg

Tässä Tokyo yrittää tulla ryöstämään huiskan kun kuvaan Doroa.

the_gazette_8vko_tokyo_ja_doro.jpg

Viimeisenä joukon pienin, mutta sisukkain Fumi joka on tulevassa uudessa kodissaan ristitty Muusaksi joten puhutaan siis Muusasta tästä lähtien. Niinkuin sanottu, Muusa on porukan pienin, mutta äänekkäin ja vaativin. Muusasta löytyy myös sisua yrittää pistää hanttiin ikävissä pakottavissa tilanteissa. Fiksu tyttö kuitenkin on kyseessä ja lopulta alistuu kohtaloonsa, kuten matolääkkeen antamiseen. Muusa on porukan toinen kehrääjä ja neitokaisessa on myös filosofin luonnetta. Muusa pysähtyy välillä miettimään mitä tapahtuu ja mitä tehdä seuraavaksi. Muusa osaa kunnioittaa vanhempia kissoja, mitä muut siskot eiät vielä ole ymmärtäneet.

the_gazette_8vko_fumi.jpg

the_gazette_8vko_fumi2.jpg

Ylätasolla mamma-Hime ja Muusa, alatasolla Tokyo ja Doro.

the_gazette_8vko_hime_fumi_doro_tokyo.jpg

Kaikki pennut yhdessä.

the_gazette_8vko.jpg

Sitten vielä sellainen asia, että Dahlia näyttää tältä:

dahlian_maha.jpg

Dahlian pitäis synnyttää 21-22.8 eli ensi torstaina tai perjantaina. Variantteja ja hyvässä lykyssä voi tulla myös pitkäkarvoja. Pitkäkarvoihin on sellainen 25% mahis, mutta eihän ne aina jakaudu niinkuin teoria antaa olettaa  ^_^

Kommentoi kirjoitusta.

Vanhemmat kirjoitukset »