FI*Cleverkitty All My Loving "Myrrha"

sukutaulu

D.O.B 29.8.2013

BAL f (balineesi, kilpikonnanaamio)

PRA-negatiivinen

Myrrha... Lempeä ja lauhkea pieni kissa-neiti. Tai sitten ei... Myrrha on vauhdikas, utelias, toimelias ja sähäkkä kilppari. Myrrha on myös ERITTÄIN osallistuva kaikkeen mitä ikinä teenkään. Ja jos joskus kuvittelin, että muut kissani ovat äänekkäitä niin en ollut vielä tavannut Myrrhaa. Äänenvoimakkuus ei ole Myrrhalla kaikista kovin, mutta sitä ääntä käytetään paljon ja joka tilanteessa. Myrrhalle ei myöskään kiroilla eikä Myrrhaa läpsitä ilman seuraamuksia. Ihan alusta asti kun joku kissoista sähisi tai läpsi Myrrhaa niin Myrrha kirosi ja löi takaisin. Otti myös paikkansa laumassa nopeasti eikä kuunnellut vastaansanomisia. Ehta kilpparityttö. Ei Myrrha pelkkää vauhtia ja vaarallisia tilanteita ole vaan osaa myös käpertyä viereen kehräämään ja kaivautua peiton alle nukkumaan. Myrrhalla on kaunis profiili, pitkät jalat, elegantti yleisilme, valloittavan hurmaava luonne ja ankan ääni.

Kiitos Leenalle Cleverkittylään hurjasta pyrrheltäjästä!

FI*Kasumi Kore wo izon to yobu nara "Karma"

sukutaulu

D.O.B 21.8.2014

OSH f var (itämainen lyhytkarva, kilpikonna)

Karma on oma kasvattini, Dahlian tyttö joka jäi kotiin asumaan. Kilpikonnilla on yleensä maine minkä mukaan ne ovat tuittupäisempiä kuin muut. Monen kohdalla se kuulemma pitääkin paikkansa, mutta Karma on todella emonsa kaltainen kaikessa. Aina ollut erittäin helppo käsitellä, lempeä, kiltti, herttainen ja ottaa vastaan uudet tyypit ilman rähinöitä. Karma ei ole ikinä vielä aloittanut rähinöitä eikä sähissyt tai läpsinyt ketään kiukuspäissään niinkun kaikki muut silloin tällöin tekee jos joku kiukuttaa. Itseasiassa Karma ei ole ikinä ollut kiukkuinen. Jos joku äksyilee Karmalle niin Karma lähtee tilanteesta pois tai yrittää rauhoitella äksyilijää. Jos nämä keinot ei tehoa niin kyllä Karma silloin itseään puolustaa huutamalla. Muutoin Karman ääni on aika pieni ja hiljainen (paitsi ruoka-aikaan) ja se testailee välillä kuinka pienen äänen saa aikaiseksi. Lempeästä luonteestaan huolimatta Karma on erittäin leikkisä ja riehuu, juoksee ja tömistelee muiden mukana, tai etunenässä. Karman parhaat kaverit on emonsa Dahlia, Shiroki ja Didier. Karma kyllä tykkäisi kaikista ja olisi kaikkien kaveri eikä voi ymmärtää jos joku hänelle suhauttaa.

CH FI*Acousticat's Cantabile "Dahlia"

dahlia_2.jpgsukutaulu

D.O.B 23.10.2011

OSH q var (itämainen lyhytkarva variantti, kanelikilpikonna)

PRA-kantaja

Dahlia saapui Acousticat's kissalasta pinkin nenänsä kera joka aina kerää huomiota. Luonteeltaan Dahlia on hyvin itsetietoinen ja peräänantamaton kissa, niinkuin kilpparin kuuluukin... Dahlia on myös kova kehruukone ja todella kova juttelija. Hiljaa voi olla nukkuessa ja sylissä makoillessa. Ruoan suhteen Dahlia on SIKA joka varastaa kaiken minkä vaan kykenee ja jos en vahdi vieressä niin se tunkee toisten ruokakupille huolimatta sihinöistä ja murinoista. Dahlia on sievä ja erittäin elegantti. Vartalossa on mukavasti pituutta, jalat ovat sirot ja korkeat, kaulassa on tyylikäs kaari ja profiilikin on pitkä. Leukaakin tytöltä löytyy mukavasti. Kodin pikku-leijona!

Kiitokset Katariinalle hurinaakkeli-naukujasta!

CH FI*Willicon Ste Pha Nie "Pandora" Pandora_pionissa

sukutaulu

D.O.B 26.5.2010

SIA a var (siamilainen variantti, sininaamio)

PRA-negatiivinen, veriryhmä A

Pandora muutti luokseni alunperin sijoitukseen ja Pandoralla on yksi pentue Kasumi kissalalle ja kaksi pentuetta Willicon kissalalle. Pandora on luonteeltaan erittäin herttainen ja kiltti pieni ahmatti, joka ei missään asiassa paljon vastaan pistä. Pandora kapuaa aamuisin olkapäälle kehräämään silitysten ja herkkupalojen toivossa. Neiti rakastaa myös kaikkia vieraita ja onkin yleensä ovella vastassa, kun joku tulee käymään. KAIKKI silittelysylit ovat tervetulleita hänen mielestään ja kaikille voi myös kehrätä. Ulkomuodoltaan Pandora on siro ja sievät kasvot muistuttavat kovasti emonsa Kookoksen (Jicarilla's Blanche) kasvoja. Isältään Myskiltä (Baila-Bailan Rauhan Aika) neitimäiseen ulkonäköön on peritty mm. hauska pieni pukinparta. Pandoralla on aika dominantit silmät, jotka ovat kuitenkin hyvän muotoiset vaikka tuomareita se ihmetteleekin yleensä pyörein silmin. Pandoran silmät ovat intensiivisen upean siniset. Pandora on kaiken kaikkiaan unelmakissa.

KIITOS Evelle tästä hurmaavasta pienestä sininenästä!

CH FI*Kasumi Mononoke hime "Hime" hime_ja_perhosorkidea.jpg

sukutaulu

D.O.B 7.9.2012

BAL n (balineesi, ruskeanaamio)

PRA-negatiivinen, veriryhmä A

Pentueen ainoa tyttö, pieni prinsessa joka jäi kotiin ja kasvatukseen. Hime on luonteeltaan niin huippu etten sitä raskinut sijoitukseen laittaa. Hime on kotona erittäin rento ja välillä veltto spagetti sylissä roikkuen. Selällään tietenkin. Vieraita se hieman jännittää, mutta lämpeää niille lopulta kuitenkin. Vaikka Hime onkin neitimäinen hienohelma prinsessa niin kyllä siitäkin luonnetta löytyy tarpeen vaatiessa. Niinkuin varmaan kaikilla tytöillä jotka ovat neljän veljen kanssa kasvaneet. Leikkiessä ja painiessa Hime muuttuu prinsessasta villiksi susi-tytöksi joka pistää itseään isommat pojat itkemään emon perään. Himellä on myös erityinen ääni joka hyvin harvoin kuulostaa naukumiselta. Se on hieman mäkättävä, vaativa ja samalla hyvin itsetietoinen "MJIÄÄÄ". Hime tykkää sylissä olemisesta ja onkin kova tyttö kehräämään. Himen prinsessamaisen olemuksen huomaa muutkin. Ensimmäisessä näyttelyssään tuomarin eka lause Himelle oli tähän tapaan: "Sinähän olet sellainen pikkuinen prinsessa." Ja Hime katsoo tuomaria kehräten: "No tietenkin olen."

Pienpeto Ilmattaren Alnitak "Gabriel" Gabriel_ulkona

D.O.B 11.09.2010

Thai / vanhanajan siamilainen (suklaanaamio)

Gabriel on toteutunut haave thai/vanhanajan siamilaisesta. Tämä poika osaa puolensa pitää ja sähäkkyyttäkin riittää... oikeasti Gabriel on todellinen mammanpoika, mutta ei kerrota sitä sille ;) Vieraita Gabriel karttaa ja suhtautuu epäluuloisesti, mutta omaa ihmistä (minua) sitten rakastetaankin ylitsepursuavan paljon. Gabriel on myös hurjan kova juttelemaan ja äänikin on aika hurjan kova jonka alle hukkuu omat ajatuksetkin. Hörökorvalla ei aina tarvitse olla edes mitään syytä jutteluun, kunhan muuten vain höpöttelee. Gabriel on äärimmäisen ahne kissa mitä tulee kaikkeen mikä vähänkin muistuttaa syötävää. Hurisevainen ja hauskan touhukas tapaus.

Iso kiitos Jennille Pienpeto -kissalaan tästä hurjasta mammanpojasta!